Οι φίλοι του Tzane ξεκαθαρίζουν για το θάνατο του TikToker στην Ιταλία: «Δεν κάναμε challenge»

Οι φίλοι του Tzane ξεκαθαρίζουν για το θάνατο του TikToker στην Ιταλία: «Δεν κάναμε challenge»

«Πάτησε το δεξί του πόδι στο τσιμέντο και το αριστερό απλά έφυγε στο κενό με εμένα να το βλέπω όλο live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα», περιγράφουν

Συγκλονίζουν οι περιγραφές  δύο φίλων του του TikToker, Tzane,  ο οποίος σκοτώθηκε στην Ιταλία. Αμφότεροι μιλάνε για τη στιγμή που ο νεαρός έχασε τη ζωή του.

«Κάνουμε αυτό το βίντεο για να σας ενημερώσουμε για το τι πραγματικά συνέβη την περασμένη εβδομάδα» λέει ο Chris Kogias στην αρχή του βίντεο και συνεχίζει ως εξής:

«Τέσσερα άτομα ξεκινήσαμε για να πάμε στη Νότια Ιταλία με σκοπό να εξερευνήσουμε εγκαταλελειμμένα χωριά. Δεν είχαμε στόχο να κάνουμε οποιουδήποτε είδους challenge, ούτε κάναμε challenge, ούτε οτιδήποτε ακραίο.

Αποφασίσαμε να μπούμε σε ένα από τα σπίτια. Μπαίνοντας μέσα, εγώ πρώτος αντίκρισα ένα μπαλκόνι μπροστά μου. Δεν είχε ούτε κάγκελα, ούτε τίποτα. Βγήκα έξω και καθώς γύρισα για να μπω μέσα, είδα τον Tzane. Δεν κοιτούσε κάτω. Πάτησε το δεξί του πόδι στο τσιμέντο και το αριστερό απλά έφυγε στο κενό με εμένα να το βλέπω όλο live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα».

Από την μεριά του ο DreamGreekμ σημείωσε:  «Τα χάσαμε τελείως. Πάγωσε ο χρόνος, δε μπορούσαμε να καταλάβουμε… Ήμασταν σε κατάσταση σοκ. Είχαμε μια ελπίδα ως το τέλος ότι ίσως είναι ζωντανός».

«Μας είπαν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, δεν ταλαιπωρήθηκε το παιδί… Ήταν ένα τραγικό δυστύχημα» συμπληρώνει ο Chris Kogias. Και τονίζει:

«Για όσους αγαπάνε τον Tzane η κηδεία του θα γίνει στην πατρίδα του, στη Γεωργία, στα τέλη της εβδομάδας… Εμείς δεν πρόκειται να ξαναπάμε σε τόσο επικίνδυνο μέρος να κάνουμε τέτοιο βίντεο χωρίς πρώτα να έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Kogias (@chriskogias_sw)