Κατήγγειλε τον 47χρονο σύζυγό της ότι ασελγούσε στην 6χρονη κόρη τους στη Ζάκυνθο

Κατήγγειλε τον 47χρονο σύζυγό της ότι ασελγούσε στην 6χρονη κόρη τους στη Ζάκυνθο

Το παιδί θα εξεταστεί παρουσία ειδικού ψυχολόγου και θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση - Ο πατέρας αναζητείται

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία μιας μητέρας στη Ζάκυνθο, σύμφωνα με την οποία ο 47χρονος σύζυγός της ασελγούσε στην 6χρονη κόρη τους.

Σύμφωνα με το ρεπορρταζ του ermisnews.gr, η μητέρα του παιδιού και σύζυγος του 47χρονου πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και ανέφερε πως τις ώρες που κοιμόταν, ο άνδρας της έμπαινε στο δωμάτιο της κόρης τους και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις. Υποστήριξε, πως όλα συνέβαιναν εν αγνοία της και πως όταν τα έμαθε, έδιωξε τον σύζυγό της από το σπίτι. Ζήτησε την παραδειγματική του τιμωρία και επικαλέστηκε τα λόγια που της είπε η μικρή, όταν την ρώτησε για την αλλαγή στη συμπεριφορά της.

Όπως ανέφερε σε αστυνομικούς, η γυναίκα αντιλήφθηκε πριν από περίπου 10 ημέρες, ότι κάτι «περίεργο» συμβαίνει τα βράδια, μίλησε με την κόρη τους και εκείνη όπως είπε, της περιέγραψε τι έκανε ο μπαμπάς της. Η γυναίκα έδιωξε τον σύζυγό της από το σπίτι και ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. Το παιδί θα εξεταστεί παρουσία ειδικού ψυχολόγου και στη συνέχεια θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση, για την υπόθεση που έχει συνταράξει το νησί.

Ο πατέρας της ανήλικης καταζητείται.