Συναγερμός στο Πέραμα για άνδρα που καταδίωξε με το αυτοκίνητό του την σύζυγό του

Συναγερμός στο Πέραμα για άνδρα που καταδίωξε με το αυτοκίνητό του την σύζυγό του

Παρόμοι περιστατικό σημειώθηκε στην Ελευσίνα, όπου τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο Πέραμα ένας άνδρας καταδιώκει έπειτα από έντονο ενδοοικογενειακό επεισόδιο την σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το Star, ένας άνδρας καταδιώκει τη σύζυγό του με όχημα. Η γυναίκα έδωσε στίγμα στην Αστυνομία για το πού βρίσκεται από το κινητό της. Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε πριν από ένα μήνα στην Ελευσίνα. Ένας άνδρας και μάλιστα αστυνομικός στο επάγγελμα, παρακολούθησε την πρώην σύντροφο του και μόλις αυτή βγήκε από το σπίτι της για να πάει στην εργασία της, την καταδίωξε με το αυτοκίνητό του, εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές για να την ακινητοποιήσει και αφού τα κατάφερε, εισέβαλε στο συτοκίνητό της από το παράθυρο και της επιτέθηκε.

Η γυναίκα που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είπε μιλώντας στο Star: «Λογομαχήσαμε κι άρχισε να με κυνηγάει. Του είχα πει να χωρίσουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμουν κακοποιητική συμπεριφορά από εκείνον. Με έχει πιάσει και από τον λαιμό. Προσπάθησα να πατήσω το panic button, που μου είχαν εγκαταστήσει οι αστυνομικοί στο κινητό μου, αλλά από την ταραχή μου δεν τα κατάφερα», παραδέχεται. Η γυναίκα πήγε στην αστυνομία για να τον καταγγείλει αμέσως μετά το περιστατικό. Εκείνος πέρασε με το όχημα του έξω από το τμήμα για να την εντοπίσει. Μόλις τον είδαν οι αστυνομικοί, άρχισαν να τον καταδιώκουν σε Ελευσίνα και Μάνδρα.

Ο 44χρονος έφθασε μέχρι το σπίτι του και άρχισε να πηδάει από ταράτσα σε ταράτσα. Τελικά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες.