Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για 14χρονη: Μετά τους γονείς της και τον παππού της, έχασε και τον θείο της

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για 14χρονη: Μετά τους γονείς της και τον παππού της, έχασε και τον θείο της

Ο 50χρονος που είχε την επιμέλεια του κοριτσιού ως μοναδικός εν ζωή συγγενής της βρέθηκε χθες νεκρός στο σπίτι του

Ένα πολύ άσχημο παιχνίδι έπειξε η μοίρα σε ένα κορίτσι μόλις 14 ετών από τον Ελαιώνα του Πύργου, που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχασε και τους δύο γονείς της ανεπάντεχα και μόλις χθες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και ο θείος της μικρής, ο οποίος είχε γίνει μάνα και πατέρας μαζί και είχε αναλάβει την κηδεμονία της.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, η τραγική ιστορία της 14χρονης ξεκίνησε πριν μερικάχρόνια με τον χαμό του πατέρα της, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του, που είχε πάει για τις αγροτικές του εργασίες. Μερικά χρόνια μετά, η μικρή έχασε ξαφνικά και τη μητέρα της. Μάλιστα, τη μοιραία εκείνη νύχτα που έφυγε από τη ζωή, κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι. Η ζωή της άλλαξε για πάντα, με τον παππού της και τον θείο της να αναλαμβάνουν από κοινού να τη φροντίσουν και να τη μεγαλώσουν.

Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια, αφού λίγο καιρό αργότερα της χτύπησε ξανά την πόρτα και πήρε από κοντά της και τον παππού της. Ωστόσο, το τραγικό σενάριο της ζωής για την 14χρονη δεν είχε τελειώσει εκεί, καθώς σήμερα η 14χρονη κλήθηκε να αποχαιρετήσει και τον θείο της, αδελφό της μητέρας της, ο οποίος «έσβησε» χθες στον ύπνο του. Ο 50χρονος εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι από συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο κάλεσε άμεσα σε βοήθεια ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο «Ανδρέας Παπανδρέου», όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού εκεί οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.