Τραγωδία στα Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατέθεσε ο δικηγόρος του πολυτραυματία Γεράσιμου Γεωργιάδη

Τραγωδία στα Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατέθεσε ο δικηγόρος του πολυτραυματία Γεράσιμου Γεωργιάδη

Η πλευρά του 21χρονου φοιτητή που δίνει μάχη για τη ζωή του σε νοσοκομείο στη Βοστώνη ζητά να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα

Συμπληρωματική μήνυση για την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη κατέθεσε σήμερα ο δικηγόρος του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι. της μοιραίας αμαξοστοιχίας, Γεράσιμου Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 21χρονος φοιτητής ένα χρόνο μετά το δυστύχημα, εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του σε νοσοκομείο στη Βοστόνη. Ο κ. Λουκάς Αποστολίδης με την μήνυση που κατέθεσε σήμερα, ζητά να συσχετιστεί η δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη σύμβαση 717 και τις συνεχείς παρατάσεις με τη δικογραφία της υπόθεσης των Τεμπών. Παράλληλα, ο κ. Αποστολίδης κατέθεσε έγγραφη ερώτηση στο ειδικό Εφέτη Ανακριτή, για το αν υπήρχε εισαγγελέας στο μπάζωμα του χώρου της τραγωδίας, που έγινε λίγες μόλις ημέρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα.

Επίσης, ενώπιον του ειδικού Εφέτη Ανακριτή βρέθηκε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δικηγόρος οικογενειών θυμάτων, προκειμένου να λάβει το ανακριτικό υλικό, ενώ σε δηλώσεις της έκανε λόγο για «μπάζωμα ευθυνών», υπενθυμίζοντας ότι η ανακριτική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.