Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Δεν είναι πορνοστάρ το παιδί, ούτε εκδιδόμενη γυναίκα. Είναι θύμα»

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Δεν είναι πορνοστάρ το παιδί, ούτε εκδιδόμενη γυναίκα. Είναι θύμα»

Η δικηγόρος της θείας της ανήλικης και του ίδιου του παιδιού που παρίσταται ως πολιτική αγωγή στη δίκη, τονίζει ότι ο βιασμός από τον Ηλία Μίχο αποδεικνύεται από τα στοιχεία της δικογραφίας

Σάλο και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εισήγηση της εισαγγελέως στην πολύκροτη δίκη βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κόλωνο, με την συνήγορο της θείας του παιδιού που έχει την προσωρινή του επιμέλεια και της ίδιας της ανήλικης, Ασπασία Ταραχοπούλου, να δηλώνει βέβαιη ότι «η πρόταση της Εισαγγελέως δεν θα γίνει δεκτή από το δικαστήριο».

Η δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε ότι η ανήλικη είναι ενήμερη για τις εξελίξεις και μετά την εισαγγελική πρόταση «είναι σε άθλια κατάσταση, κλαίει συνέχεια και δεν βγαίνει από το δωμάτιο της» όπως είπε χαρακτηριστικά. Η κ. Ταραχοπούλου υποστήριξε, ότι ο βιασμός για τον οποίο κατηγορείται ο Ηλίας Μίχος, αποδεικνύεται από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας, τα οποία θα αναδείξει αύριο στην δική της αγόρευση, ενώ τον περιέγραψε με λεπτομέρειες και το ίδιο το παιδί στην πρώτη κατάθεση που έδωσε στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η κ. Ταραχοπούλου απάντησε με έντονο ύφος στα όσα είχε διατυπώσει νωρίτερα τόσο στο δικαστήριο, όσο και σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Open η συνήγορος κατηγορουμένων της υπόθεσης, Βάσω Πανταζή, η οποία υποστήριξε πως το παιδί είχε επιλέξει «μία συγκεκριμένη στάση για να επιβιώσει», χαρακτηρίζοντας την 12χρονη ως «εκδιδόμενη», για να προσθέσει πως «πρόκειται για μία τραγωδία η οποία μάς αφορά όλους». «Δεν είναι πορνοστάρ, ούτε εκδιδόμενη γυναίκα αυτό το παιδί, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο και σε τηλεοπτικές εκπομπές, είναι θύμα και εμείς πιστεύουμε το παιδί και θέλουμε τη δικαίωσή του» είπε με έντονο τόνο, αναφερόμενη στα όσα ακούστηκαν από τη συνάδελφό της, χωρίς να την κατονομάσει.