Δίκη για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ: Απορρίφθηκε το αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση Πολάκη – Γεωργιάδη

Δίκη για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ: Απορρίφθηκε το αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση Πολάκη – Γεωργιάδη

Η διαδικασία συνεχίστηκε με την κατάθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για «23 ρουσφέτια του Άδωνι Γεωργιάδη»

«Όχι» στην κατ' αντιπαράσταση εξέταση του Παύλου Πολάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη στη δίκη για την υπόθεση των «ύποπτων» προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, που φέρονται να έλαβαν χώρα το διάστημα 2013-2014, είπε το δικαστήριο, απορρίπτοντας το αίτημα της υπεράσπισης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης ανέβηκε και σήμερα στο βήμα του μάρτυρα, προκειμένου να συνεχίσει την κατάθεση του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, όπου δικάζονται ο πολιτευτής της ΝΔ, Σταμάτης Πουλής, η σύζυγός του, η πρώην οικονομική διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόδωρος Παπαδημητρίου.

Ο Παύλος Πολάκης απαντώντας σε σειρά ερωτήσεων της υπεράσπισης για τις επίμαχες προσλήψεις, έκανε και πάλι λόγο για «23 ρουσφέτια του Άδωνι Γεωργιάδη», ενώ στη συνέχεια η διαδικασία προχώρησε με την ανάγνωση εγγράφων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Πολάκης με την άδεια του δικαστηρίου διέκοψε την κατάθεση του, προκειμένου να ανταποκριθεί στην έκληση, που ακούστηκε από τα μεγάφωνα του Εφετείου, για βοήθεια από γιατρό που βρισκόταν στο κτίριο, σε άτομο που το χρειαζόταν.

Πράγματι ο κ. Πολάκης έσπευσε στον 4ο όροφο του Εφετείου, όπου μαζί με μια ακόμη συνάδελφο του γιατρό, παρείχαν τις ιατρικές τους υπηρεσίες στον πολίτη που τις χρειάστηκε.

Μαρία Ζαχαροπούλου