Κούγιας για την ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: «Θα πρέπει να ανησυχήσει πολύ την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ώστε να μην προκαλεί»

Κούγιας για την ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: «Θα πρέπει να ανησυχήσει πολύ την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ώστε να μην προκαλεί»

Νέα επίθεση του ποινικολόγου στον Λάκη Λαζόπουλο, τον οποίο καλεί να ζητήσει συγγνώμη απότον ίδιο και τα παιδιά του

Για την ομοφοβική επίθεση στα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στη Θεσσαλονίκη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε επίσης και για τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Αν ήταν οργανωμένο, είναι άνευ σημασίας. Δυστυχώς, θα το τονίσω, όταν είναι η αντίδραση πηγαία και δεν είναι προσχεδιασμένη, αυτό δείχνει και την άποψη του λαού πια. Αυτή η αντίδραση θα πρέπει να ανησυχήσει πολύ την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ώστε να μην προκαλεί», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Για τον Λάκη Λαζόπουλο, ο ποινικολόγος είπε: «Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια δημοσιογράφων να επανέλθει ο Λάκης Λαζόπουλος στο προσκήνιο. Χρησιμοποιεί κάθε μέσο. Αναφέρει το όνομά μου, για να αντιδράσω και να διαιωνίζει μια συζήτηση. Αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος σε εμένα και τα παιδιά μου, ήταν πολύ άσχημο. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος σε εμένα και τα παιδιά μου, θα έπρεπε ο ίδιος να το διορθώσει με μια συγγνώμη».

Συνέχισε δε λέγοντας: «Ούτε τον χτύπησα, ούτε έκανα κάτι άλλο, από αυτά που ο ίδιος υποστήριξε. Το ότι αναγνωρίζει, ότι είμαι ψηλότερος από αυτόν, πάλι καλά. Δε ξέρω πόσα χρόνια με εμφάνιζε κοντό, έγινε ο κοντύτερος άνθρωπος της ελληνικής κοινωνίας. Με εμφάνιζε ανήθικο, έλεγε ότι αντί του Γρηγορόπουλου θα έπρεπε να έχει πυροβολήσει εμένα ο αστυνομικός γιατί έτσι θα καθάριζε η ελληνική κοινωνία. Και αντί να ζητήσει συγγνώμη για όλα αυτά, που τα έλεγε κάθε μέρα και τα έβλεπαν τα παιδιά μου, θέλει να κάνει και μηνύσεις».

Κλείνοντας, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που συγχωρεί… Μια συγγνώμη να ζητήσει δημοσίως, να πει τι έγινε και όλα θα είναι όπως πρέπει. Ούτε μου αρέσει να δέρνω, ούτε να ξεφτιλίζω».