«Αγαπώ το παιδί μου όσο τίποτα άλλο στον κόσμο» λέει ο 47χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος της 3,5 ετών κόρης του

«Αγαπώ το παιδί μου όσο τίποτα άλλο στον κόσμο» λέει ο 47χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος της 3,5 ετών κόρης του

Αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι «όλα όσα αναφέρονται από το συγγενικό περιβάλλον της πρώην συζύγου μου είναι μυθεύματα»

Ο προφυλακισμένος για ασέλγεια σε βάρος της μόλις 3,5 ετών κόρης του γιατρός στη Λάρισα αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες σε βάρος του και κάνει λόγο για σκευωρία της πρώην συζύγου του και του συγγενικού της περιβάλλοντος.

«Είμαι απλώς ένας πατέρας, ο οποίος προσπαθεί μέσω της νόμιμης οδού, να αποδείξει πως το παιδί του μεγαλώνει σε ένα τοξικό και ακατάλληλο περιβάλλον με τη μητέρα του, η οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για οποιαδήποτε σωματική ή ψυχική διαταραχή παρουσιάζει το παιδί μας. Είναι δυνατόν, ενώ μάχομαι δικαστικά για την ψυχική και σωματική υγεία της κόρης μου, συγχρόνως να το κακοποιώ;» είπε μιλώντας μέσα από τη φυλακή στο Mega.

Ο πατέρας του παιδιού ισχυρίζεται, ότι ο άνθρωπος που έκανε κακό στην κόρη του, δεν ήταν εκείνος, αλλά η μητέρα του, από τότε που πήραν διαζύγιο. «Η πρώην σύζυγός μου προσπαθεί απεγνωσμένα να με αποκόψει από το παιδί μου. Με διαβάλλει καθημερινά μπροστά του. Μέχρι και σήμερα, που κοντεύει να κλείσει τα 4 έτη, το παιδί φοράει πάνα και δεν έχει μάθει να πηγαίνει στην τουαλέτα κανονικά. Επίσης, έχει πρόβλημα έκφρασης και ομιλίας. Η μητέρα του έχει την αποκλειστική επιμέλεια αυτού και είναι υπεύθυνη για τη σωστή ανατροφή και διαπαιδαγώγησή του» λέει.

«Είχα την υποψία ότι το παιδί κακοποιείται, αφού…»

Ο 47χρονος υποστηρίζει από την πλευρά του, ότι το ανήλικο κοριτσάκι είχε σημάδια κακοποίησης πάνω στο κορμί του από τον παππού του. «Από τότε που χωρίσαμε και η πρώην σύζυγός μου πήγε να μείνει στο πατρικό της με το παιδί μου, είχα την υποψία, ότι το παιδί κακοποιείται, αφού όποτε το έπαιρνα, είχε πάνω του κάποια σημάδια δαρμού. Αργότερα έμαθα, πως η ίδια μήνυσε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της ανήλικης κόρη μας, κάτι το οποίο έκρυψαν αρχικά από εμένα» υποστήριξε.

Όσον αφορά στην καταγγελία ιδιοκτήτη παιδότοπου, για όσα συνέβησαν στο κατάστημά του, αλλά και μετά μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγη ώρα πριν γίνει η καταγγελία για ασέλγεια, ο 47χρονος είπε: «Η κόρη μου, μου ζήτησε να την πάω στο παιδότοπο. Πήγαμε να περάσουμε χρόνο μαζί και να παίξουμε. Γύρω στις 00:10 φύγαμε και πήγαμε στον σιδηροδρομικό σταθμό, μου ζήτησε να δει το τρένο που περνάει εκείνη την ώρα. Όσο μείναμε εκεί, τάιζα την κόρη μου και αφού την τάισα, της σκούπισα το πρόσωπο με μωρομάντηλα. Έπειτα κατευθύνθηκα στο σπίτι μου στο Στόμιο».

Η καταγγελία που έφτασε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» έλεγε, πως ο συγκεκριμένος άνδρας βρισκόταν για αρκετή ώρα μέσα στο αυτοκίνητό του μαζί με το παιδάκι και τα τζάμια ήταν θολωμένα. «Απορίας άξιο είναι το γεγονό, ότι οι δήθεν υπάλληλοι του παιδότοπου, με παρακολουθούσαν και μάλιστα με είδαν δήθεν, να βάζω μπάλες μέσα στην μπλούζα του παιδιού. Ακόμη, δήθεν παρακολούθησαν το όχημα μου και αφού με είδαν δήθεν να κακοποιώ το παιδί, δεν φώναξαν άμεσα την αστυνομία, όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε» επεσήμανε ο 47χρονος.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες»

Μιλώντας στην εκπομπή Live News μέσα από τις φυλακές, ο κατηγορούμενος γιατρός είπε: «Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Δεν θα πείραζα ποτέ την κόρη μου. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως το μοναδικό μου μέλημα ήταν πάντα το παιδί, από τη στιγμή της γέννησης του. Αγαπώ το παιδί μου όσο τίποτα άλλο στον κόσμο και έχω οδηγηθεί σε έναν αγώνα, ώστε να αποδείξω, πως το παιδί μου πρέπει να απομακρυνθεί από το περιβάλλον της μητέρας, καθώς μόνο προβλήματα και σκοταδισμό προσφέρει σε αυτό το αθώο πλάσμα».

«Όλα όσα αναφέρονται από το συγγενικό περιβάλλον της πρώην συζύγου μου, είναι μυθεύματα και βρήκαν πάτημα, ώστε να διώξουν από πάνω τους τις ευθύνες και ξεφύγουν της δικαιοσύνης» υποστηρίζει και προσθέτει: «Επαναλαμβάνω πως κρατούμαι αδίκως και αναμένω με υπομονή τις εκθέσεις των ειδικών και τα αποτελέσματα του ελέγχου βιολογικού υλικού. Πιστεύω πως σύντομα θα αποδειχθεί η αθωότητα μου και θα συνεχίσω τον αγώνα μου, ώστε να μπορέσει η κόρη μου να μεγαλώσει με αγάπη και ασφάλεια».