«Με απειλούσε πως θα με σκοτώσει εάν φύγω», λέει η πρώην σύντροφος του άντρα που κατηγορείται για ασέλγεια στην 3,5 ετών κόρη του

«Με απειλούσε πως θα με σκοτώσει εάν φύγω», λέει η πρώην σύντροφος του άντρα που κατηγορείται για ασέλγεια στην 3,5 ετών κόρη του

«Στο τμήμα όταν εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο το παιδί, δεν ήταν κανείς μπροστά»

Σοκάρει η καταγγελία για τον 47χρονο γιατρό στη Λάρισα, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 3,5 ετών κόρης του. Η πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου ισχυρίζεται ότι η κακοποιητική συμπεριφορά του είχε ξεκινήσει από την ίδια και μάλιστα πως την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει εάν τον χώριζε.

Η έρευνα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ξεκίνησε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», με τον κατηγορούμενο να εντοπίζεται και να συλλαμβάνεται εντός της οικίας.

«Σε όσα αναφέρει ο κατηγορούμενος για την υγεία του παιδιού είναι όλα ψευδή. Παρέχουμε ηρεμία όλοι μας στο παιδί. Θα έδινα και τη ζωή μου για το παιδί. Έκανα 5 φορές προσπάθειες να φύγω από το σπίτι από όταν ήρθε το παιδί μου στον κόσμο. Δεν μας άφηνε και πολλές φορές με χτυπούσε. Με απειλούσε πως θα με σκοτώσει εάν φύγω. Με τη βοήθεια της μητέρας μου έφυγα από το σπίτι όπου και πάλι δεν σταμάτησε να είναι βίαιος μπροστά της», είπε αρχικά η μητέρα του παιδιού στην εκπομπή «Live News» του Mega και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν πολλά δικαστήρια λόγω ενδοοικογενειακής βίας και είναι καταγεγραμμένες οι πράξεις που έχει κάνει στο παιδί. Πήγαινα στον εισαγγελέα και δεν μου έδινε κανείς σημασία. Υπάρχουν σε δικογραφίες και έχω αναφέρει τα πάντα. Η γνώμη μου περνούσε απαρατήρητη. Έκανα προσπάθειες να φύγω αλλά με απειλούσε. Στο τμήμα όταν εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο το παιδί, δεν ήταν κανείς μπροστά. Πρέπει να έχω υπομονή και επιμονή για να σταθώ στο παιδί μου. Δεν τίθεται θέμα να έχω δασκαλέψει το παιδί, δεν θα το έκανα ποτέ».