Άταφη παραμένει έως τώρα η Σταυρούλα από την Κυψέλη – Έγινε και τρίτη νεκροψία

Άταφη παραμένει έως τώρα η Σταυρούλα από την Κυψέλη – Έγινε και τρίτη νεκροψία

Τι είχε ζητήσει η βιολογική της οικογένεια - Η 53χρονη που βρέθηκε στον Πόρο δε φορούσε μαγιό

Άταφη παραμένει η 53χρονη Σταυρούλα Γκουγκουλιά, η οποία εξαφανίστηκε τον περασμένο Αύγουστο από την Κυψέλη και η σορός της βρέθηκε πριν από έναν μήνα στα αζήτητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την περασμένη Δευτέρα ο εισαγγελέας διέταξε δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή, ελήφθησαν όργανα, ώστε να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις, αλλά και πρόσθετο υλικό για να πραγματοποιηθεί ποσοτική τοξικολογική εξέταση. Αφού έγινε αυτό, αναμενόταν ότι η σορός θα παραδοθεί στην οικογένεια της Σταυρούλας, ώστε να γίνει η κηδεία της.

Όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο, καθώς η βιολογική της οικογένεια ζήτησε να γίνει και τρίτη ιατροδικαστική εξέταση, για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Έτσι ορίστηκε πραγματογνώμονας ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, ο οποίος πραγματοποίησε την εξέταση σήμερα. Όπως διαπίστωσε, είχε αφαιρεθεί η λαρυγγική συσκευή και το ωοειδές, από το οποίο θα μπορούσε να διαπιστώσει αν υπήρξε στραγγαλισμός, η καρδιά κι ένα τμήμα των πνευμόνων. Δε διαπιστώθηκε καμία κάκωση στο σώμα και το κεφάλι της. Μετά την εξέταση ενημερώθηκε η οικογένεια, ότι μπορεί να παραλάβει τη σορό.

Η Σταυρούλα δε φορούσε μαγιό

Την ίδια ώρα, όπως διαπιστώθηκε, η σορός που ξεβράστηκε στον Πόρο και ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στη Σταυρούλα, δε φορούσε μαγιό, αλλά εσώρουχα, κάτι που ανατρέπει τους ισχυρισμούς σε μεγάλο βαθμό, πως είχε πάει για κολύμπι στο Φάληρο. Έτσι, μπαίνει υπό αμφισβήτηση και μία μαρτυρία, για το αν είδε τελικά τη σωστή γυναίκα το μοιραίο βράδυ.