Βροχερός σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα

Βροχές, καταιγίδες και συννεφιά σήμερα σε όλη τη χώρα. Καταιγίδες αναμένονται στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου καθώς και σε περιοχές στη νότια Πελοπόννησο και στη δυτική Κρήτη.

Στην Αττική, νεφώσεις κατά τόπους έντονες και θερμοκρασία έως τους 17 ° Κελσίου.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 3 έως 14 στη βόρεια Ελλάδα, 4 έως 15 στη δυτική Ελλάδα, 8 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι δυτικοί – νοτιοδυτικοί, 5 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά, με ένταση από 6 έως 7 και τοπικά τις βραδυνές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια 8 μποφόρ. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στην περιοχή του Κορινθιακού κόλπου, με την έντασή τους να φτάνει και τα 7 με 8 μποφόρ, ενώ και στη θάλασσα των Κυθήρων θα πνέουν πολύ ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι έως και 8 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση για τον καιρό στο weather.gr