Ελεύθερος με όρους ο 22χρονος που φέρεται να προσπάθησε να απαγάγει μια 16χρονη στο Χαϊδάρι

Ελεύθερος με όρους ο 22χρονος που φέρεται να προσπάθησε να απαγάγει μια 16χρονη στο Χαϊδάρι

Τι υποστήριξε ο ίδιος για το περιστατικό

Ελεύθερος έφυγε από το ανακριτικό γραφείο, μετά την απολογία του, ο 22χρονος ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής φέρεται να προσπάθησε να απαγάγει μια 16χρονη στο Χαιδάρι.

Στον νεαρό κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, και της απαγόρευσης να πλησιάζει τη γειτονιά της ανήλικης που κατήγγειλε ότι προσπάθησε με τη βία να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητο του πατέρα του.

Ο νεαρός , που είχε στο πλευρό του τον πατέρα του ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, φέρεται απολογούμενος να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως τα ξημερώματα της Κυριακής επέστρεφε στο σπίτι του από την Ελευσίνα όπου διασκέδαζε με τους φίλους του αλλά χάθηκε στους δρόμους του Χαϊδαρίου με αποτέλεσμα να ζητήσει βοήθεια από την 16χρονη και εκείνη παρεξήγησε την κίνηση του.

« Όλα συνέβησαν στις 06.30 τα ξημερώματα, όταν με το αμάξι προσπαθούσα να βρω τον κεντρικό δρόμο και να γυρίσω στο σπίτι μου. Ρώτησα τη 16χρονη για να μου δείξει το δρόμο και αυτή το παρεξήγησε και με έβρισε χυδαία. Για αυτό και της έριξα ένα χαστούκι, κάτι που μετανιώνω» φέρεται να είπε ο 22χρονος στην απολογία του συμπληρώνοντας: «Δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζουν, όπως φαίνεται και στην ιατροδικαστική έκθεση».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για «μικροεκδορά» και «ασήμαντη σωματική βλάβη».

Η 16χρονη , πάντως, στην καταγγελία της σύμφωνα με πληροφορίες , αναφέρει ότι αντιστάθηκε και κατάφερε να του ξεφύγει.

Η μητέρα της ανήλικης περιέγραψε πως ο 22χρονος επιτέθηκε στην κόρη της και τραβώντας την από τα μαλλιά επιχείρησε να της κλείσει το στόμα στην προσπάθεια του να την ακινητοποιήσει και να τη βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του. Μάλιστα, σύμφωνά με τη μητέρα της 16χρονης, ο 22χρονος απείλησε το κορίτσι πως θα το μαχαιρώσει αν φωνάξει.

Ωστόσο, οι φωνές της ανήλικης ήταν αυτές που κινητοποίησαν τη γειτονιά με αποτέλεσμα να καταφέρουν να σημειώσουν την πινακίδα του αυτοκινήτου γεγονός που οδήγησε στα ίχνη του 22χρονου.

Πάντως, ο πατέρας του νεαρού εμφανίζεται να υποστηρίζει πως ο γιος του δεν έχει καμία εμπλοκή καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι καταγγελίες.

Μαρία Ζαχαροπούλου