Συνελήφθη καταζητούμενος 20χρονος για απόπειρα δολοφονίας 34χρονου στον Βοτανικό

Συνελήφθη καταζητούμενος 20χρονος για απόπειρα δολοφονίας 34χρονου στον Βοτανικό

Ο νεαρός ευρισκόμενος μαζί με έναν συνομήλικό του και έναν 18χρονο είχε πυροβολήσει το θύμα

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης 20χρονος κατηγορούμενος γιααπόπειρα ανθρωποκτονίας, ο οποίος στις 2 Φεβρουαρίου είχε πυροβολήσει 34χρονο αλλοδαπό σε πάρκο στον Βοτανικό.

Για την υπόθεση κατηγορούνται συνολικά τρία άτομα, άλλος ένας 20χρονος και ένας 18χρονος, επίσης ημεδαποί, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται επίσης. Όπως προέκυψε, ο 20χρονος ο οποίοςσυνελήφθη, είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές με τον 34χρονο. Επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο με τους συγκατηγορούμενούς του, προσέγγισε τον 34χρονο και τον πυροβόλησε επανειλημμένα με όπλο που έφερε.

Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν, ενώ ο 34χρονος συνάντησε διερχόμενο περιπολικό και αφού οι αστυνομικοί του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, τον μετέφεραν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε.Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν, εντοπίστηκε στις 15 Φεβρουαρίου σε περιοχή της Αθήνας δίκυκλο ιδιοκτησίας του ενός 20χρονου και εντός βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με έναν γεμιστήρα, ο οποίος περιείχε δύο φυσίγγια. Σημειώνεται ότι, οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων.