Ξυλοδαρμός 32χρονης στο Άργος: «Βλέπω εφιάλτες, βλέπω τις εικόνες που με χτύπαγε, σκέφτομαι τα παιδιά μου»

Ξυλοδαρμός 32χρονης στο Άργος: «Βλέπω εφιάλτες, βλέπω τις εικόνες που με χτύπαγε, σκέφτομαι τα παιδιά μου»

Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που κακοποιούσε συστηματικά από το 2018 τη σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του

Την προφυλάκιση του 34χρονου που κατηγορείται ότι χτύπησε τη σύζυγό του με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη, αποφάσισε ο ανακριτής του Ναυπλίου.

Η δικογραφία περιλαμβάνει επικίνδυνες σωματικές βλάβες και τέλεση γενετήσιας πράξης χωρίς συναίνεση παθούσας, με άλλο τρόπο από βιασμό. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε επικίνδυνος για τις πράξεις του, τις οποίες ο ίδιος παραδέχεται, ότι τις τέλεσε όχι όμως σε βαθμό κακουργηματικό, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Βασίλης Κουτσούρης. Στο άκουσμα της απόφασης, η κακοποιημένη γυναίκα μαζί με την οικογένειά της που περίμεναν τον δράστη, ξέσπασαν εναντίον του.

Ένα από τα ζητήματα που ερευνά η αστυνομία, είναι για ποιο λόγο ο 34χρονος δεν πήγε τη γυναίκα στο νοσοκομείο του Άργους, που είναι ακριβώς δύο τετράγωνα από το σπίτι τους, παρά προτίμησε να τη μεταφέρει αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Οι πληροφορίες από το νοσοκομείο αναφέρουν, ότι η γυναίκα ήταν πολύ χτυπημένη όταν έφτασε. Η 32χρονη που δέχθηκε τη βίαιη συμπεριφορά από τον σύζυγό της, είναι σε ασφαλές συγγενικό περιβάλλον μαζί με τα ανήλικα παιδιά της, 3 και 5 ετών.

Συγκλονισμένη από το περιστατικό, είπε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ: «… Βλέπω εφιάλτες, βλέπω τις εικόνες που με χτύπαγε, κλαίω, σκέφτομαι τα παιδιά μου. Μας άκουγαν και κλαίγανε…Είχαν προηγηθεί άλλα περιστατικά βίας, από το 2018… Να μην τον ξαναδώ, μακριά από τα παιδιά μου». Στέλνοντας μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, η 32χρονη λέει: «Να μην φοβούνται, να μιλάνε. Να ζητάνε βοήθεια από παντού, όποιος και αν είναι. Και να μη τα κρύβουμε».

Η αδελφή του θύματος βρίσκεται μαζί με την 32χρονη, για να νιώθει ασφάλεια. Όπως είπε στην ΕΡΤ με την σειρά της «… δεν είχε δει (η 32χρονη) τους δικούς της ανθρώπους εδώ και τρία χρόνια. Μόνο κρυφά επικοινωνούσε... Υπήρχε παρακολούθηση στα πάντα… Ζήλια αφόρητη χωρίς λόγο… Νόμιζε ότι έχει άλλη σχέση… Ήξερα για τα περιστατικά…. Η αδερφή μου έκανε πίσω για τα παιδιά και έδινε και συγχωροχάρτι».