Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη σε ηλικία 68 ετών

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη σε ηλικία 68 ετών

Έδινε τον τελευταίο καιρό μεγάλη μάχη με τον καρκίνο

Την τελευταία της πνοή άφησε το πρωί της Δευτέρας (04/03) η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη σε ηλικία 68 ετών ύστερα από μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση του θανάτου της ηθοποιού επιβεβαίωσε η Άννα Φόνσου μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Τις τελευταίες μέρες η ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και ζύγιζε μόλις 29 κιλά.

«Η Τέτη Σχοινάκη είχε καρκίνο. Ήταν ένα πολύ υπερήφανο πλάσμα και δεν ήθελε να μάθει κανείς για την αρρώστια της και κανέναν να ενοχλήσει. Σεβάστηκα την επιθυμία της να γυρίσει στο σπίτι της, ώστε να φύγει εκεί. Ήρθα σήμερα από τη Θεσσαλονίκη. Είχαμε μιλήσει χθες τηλεφωνικά και της είπα ότι θα πάω σήμερα να τη δω. Δεν πρόλαβα να πάω», είπε συγκινημένη η Άννα Φόνσου.

Στη σελίδα του σπιτιού του ηθοποιού στο Facebook η Άννα Φόνσου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έφυγες, Τέτη μου αγαπημένη… ήρθα σήμερα από Θεσσαλονίκη για να σε δω, αλλά δεν πρόλαβα… ίσως βρεθούμε σε έναν άλλο κόσμο… μακριά από θλίψεις και αδιαφορία… Αντίο, σεμνή μου φίλη… Σ’ αγαπώ…».

 

Πριν από λίγα χρόνια η ηθοποιός είχε μιλήσει για όλους και για όλα σε εκπομπή του STAR.

Τότε είχε αναφερθεί στον γάμο που έκανε όταν ήταν 19 ετών και στον χωρισμό της έναν χρόνο μετά, αλλά και στο παιδί που δεν επιθυμούσε να αποκτήσει. Μάλιστα περιέγραψε και ένα περιστατικό με τον Λάμπρο Κωσταντάρα, τον οποίο είχε βάλει στη θέση του ύστερα από ένα πείραγμα.