Αγωνία για την Καίτη Γκρέυ – Σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Ωνασείου

Αγωνία για την Καίτη Γκρέυ – Σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Ωνασείου

«Δεν μπορούν να κάνουν είναι η διασωλήνωση γιατί θα φύγει από τη ζωή»

Κρίσιμες είναι οι στιγμές για την δημοφιλή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, η οποία νοσηλεύεται στην εντατική του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

«Είναι πολύ κρίσιμη η κατάστασή της, αλλά πρέπει να πούμε, ότι είναι και 100 ετών», είπε στην εκπομπή Happy Day ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος ανήκει στο στενό φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η σπουδαία φωνή του ελληνικού πενταγράμμου πασχει από κολπική μαρμαρυγή και προχθές χρειάστηκε να καλέσουν ασθενοφόρο γιανα μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί. «Η κατάσταση της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. Αυτό που δεν μπορούν να κάνουν είναι η διασωλήνωση γιατί θα φύγει από τη ζωή. Αυτό που τη σώζει είναι ότι δεν είναι επιβαρυμένος ο οργανισμός της από φάρμακα» είπε ακόμη.

«Το μεσημέρι της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου με πήρε τηλέφωνο η νύφη της και μου ζήτησε να πάω από το σπίτι, γιατί η Καίτη δεν ήταν καλά. Έφυγα με το αυτοκίνητο από τα Μέγαρα και πήγα απευθείας στο σπίτι, όπου διαπίστωσα, ότι όντως δεν ήταν καλά. Είχε πέσει σε ληθαργό. Πήρα τηλέφωνο και τους φίλους της, τη Μαίρη τη Βιντιάδου και τη Χρύσα Παπαϊωάννου, εμείς είμαστε οι κολλητοί της ας πούμε και αποφασίσαμε από κοινού να πάρουμε τους "Γιατρούς SOS" για να δούμε τι συμβαίνει. Ήρθαν οι γιατροί κι έκριναν ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή», περιέγραψε ο δημοσιογράφος.

Σε ερώτηση γιατί έσπευσε ο ίδιος και όχι η οικογένειά της, ο Νίκος Νικόλιζας εξήγησε, πως «πήγε η οικογένειά της μετά, απλά μέχρι να έρθουν από τη Γλυφάδα, πήραν εμένα για να δω την κατάσταση. Όλα αυτά τα χρόνια, την έχω σαν δεύτερη μάνα μου. Πιο πολύ έχω ζήσει με την Καίτη Γκρέυ, παρά με τη μάνα μου. Η Αγγελική ήταν στη Θεσσαλονίκη για μια εμφάνισή της και θα έρθει ή αύριο ή μεθαύριο, είναι όμως σε συνεχή επικοινωνία με την οικογένεια».