Αιμόφυρτος στον δρόμο βρέθηκε 50χρονος διαρρήκτης στο Βόλο

Αιμόφυρτος στον δρόμο βρέθηκε 50χρονος διαρρήκτης στο Βόλο

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και από εκεί στο Αυτόφωρο όπου καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλακή

Αιμόφυρτος στον δρόμο βρέθηκε από αστυνομικούς στο Βόλο τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας ένας 50χρονος, ο οποίος όπως ομολόγησε, είχε διαπράξει νωρίτερα διάρρηξη σε κατάστημα, όπου κόπηκε από τζάμια που έσπασαν.

«Έσπασα τις τζαμαρίες για να βρω λεφτά να πάρω την δόση μου και κάτι να φάω. Μην με αφήσετε έξω, στείλτε με φυλακή. Είμαι άστεγος, κοιμάμαι δίπλα από τον ΟΚΑΝΑ στον δρόμο», δήλωσε χθες στο Αυτόφωρο ο 50χρονος χρήστης ουσιών, που από τις 24 εως τις 26 Φεβρουαρίου είχε κάνει διαρρήξεις σε τέσσερις επιχειρήσεις στον Βόλο, όπως αναφέρει το gegonota.news. Στην τελευταία διάρρηξη έσπασε ένα παράθυρο επιχείρησης διεκπεραίωσης αδειών και διπλωμάτων και όταν ο ιδιοκτήτης μπήκε μέσα νόμιζε πως είχε γίνει έγκλημα.

Ο 50χρονος έκοψε τα χέρια του, και το πάτωμα, οι φάκελοι και τα γραφεία που ανακάτεψε ήταν γεμάτα αίματα. «Όταν με κάλεσε η Αστυνομία, που πρώτη εντόπισε την διάρρηξη, πανικοβλήθηκα» είπε ο ιδιοκτήτης. Ο 50χρόνος που συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας, βρέθηκε από αστυνομικούς αιμόφυρτος και μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο. Είχε λιποθυμήσει από την αιμορραγία και χθες στο δικαστήριο εμφανίστηκε με τα χέρια δεμένα με επιδέσμους.

Οι τέσσερις επαγγελματίες που υπέστησαν ζημιές, δήλωσαν πως αυτές κυμαίνονται από 70 εως 200 ευρώ σε κάθε κατάστημα, με τον 50χρονο να ζητά συγγνώμη από όλους. Από συνεργείο έκλεψε και laptop, αλλά δεν θυμόταν που το είχε «πασάρει», για να αγοράσει ναρκωτικά. «Ξέρω πως οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν είχα δικαίωμα να το κάνω αυτό, αλλά είμαι κατεστραμμένος. Κλείστε με φυλακή, σας παρακαλώ. Την ζωή μου έσωσαν οι αστυνομικοί, θα πέθανα από την αιμορραγία και δεν θυμάμαι καν αν είχα κάνει και χρήση», είπε απευθυνόμενος στους δικαστές και καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή.