Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε σε αποχέτευση – Τα επικρατέστερα σενάρια

Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε σε αποχέτευση – Τα επικρατέστερα σενάρια

Η Αστυνομία ερευνά σε βάθος την υπόθεση για να εντοπίσει τη μητέρα - Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκτροτομής

Συνεχίζεται το θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας, μετά τον εντοπισμό ενός εμβρύου σε αποχέτευση κτιρίου στην οδό Σόλωνος στα Εξάρχεια από υπάλληλο εταιρίας αποφράξεων.

Πολλά είναι τα ερωτήματα που απορρέουν από την υπόθεση, με σημαντικότερο το γιατί οι ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», στην αποχέτευση του κτιρίου της οποίας εντοπίστηκε, άργησε να ειδοποιήσει τις Αρχές. Η Ελένη Μαμάη, ιδιοκτήτρια της εταιρίας αποφράξεων, μίλησε στο Star και περιέγραψε τις πρώτες κινήσεις με το που εντοπίστηκε το έμβρυο στην αποχέτευση. «Με μία κουτάλα που χρησιμοποιούν τα παιδιά για τη διαδικασία, έφερε προς τα έξω τα μωρομάντηλα και μαζί έφερε και το μωρό. Είδε στην αρχή τον λώρο και νόμιζε ότι είναι ποντίκι. Όταν διαπίστωσε ότι αυτό που έχει φέρει στην επιφάνεια είναι μωρό, κάλεσε τους αρμόδιους και έφτασαν στον χώρο», είπε χαρακτηριστικά.

Η Αστυνομία ερευνά σε βάθος την υπόθεση για να εντοπίσει τη μητέρα του εμβρύου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, τα επικρατέστερα σενάρια για το πώς βρέθηκε το έμβρυο στο σημείο είναι δύο. Όπως όλα δείχνουν, είτε πρόκειται για παράνομη έκτρωση, είτε κάποια απ' τις γυναίκες που βρέθηκαν στο κτίριο, γέννησε εκεί και έφυγε.

Πολλά ερωτήματα γεννά και το γεγονός, ότι η Αστυνομία άργησε να ενημερωθεί για το συμβάν. Την ίδια ώρα, η σορός του εμβρύου έχει μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκτροτομής, για να διαλευκάνουν την υπόθεση που έχει σοκάρει.