Τον «ιερέα» Κλεομένη δείχνει ως πατέρα του εγγονού του ο «παλαιοχριστιανός» Μανώλης – «Δεν τους ξέρω», απαντά ο ρασοφόρος

Τον «ιερέα» Κλεομένη δείχνει ως πατέρα του εγγονού του ο «παλαιοχριστιανός» Μανώλης – «Δεν τους ξέρω», απαντά ο ρασοφόρος

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου»

Στο επίκεντρό της έρευνας των Αρχών βρίσκονται το βρέφος της κόρης του 45χρονου Μανώλη στην οικογένεια των «παλαιοχριστιανών» στην Ορεινή Κορινθία. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε ο Μανώλης ότι ο ιερέας Κλεομένης είναι ο πατέρας του παιδιού της κόρης του.

Πρόκειται για έναν άνδρα τον οποίο η εκκλησία χαρακτηρίζει ως «ρασοφόρο», ο οποίος αυτοαποκαλείται «πατήρ Κλεομένης» και στο παρελθόν έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με αναρτήσεις που έκανε.

Η εκπομπή «Live News» του Mega επικοινώνησε με τον «πατήρ Κλεομένη», ο οποίος όμως αρνείται κάθε σχέση αλλά και γνωριμία με τον Μανώλη αλλά και την οικογένεια.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω. Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο Θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του».