Βίντεο-σοκ του άγριου ξυλοδαρμού 17χρονου από ομάδα νεαρών στο κέντρο της Καβάλας

Βίντεο-σοκ του άγριου ξυλοδαρμού 17χρονου από ομάδα νεαρών στο κέντρο της Καβάλας

Σύμφωνα με μαρτυρίες τουλάχιστον 20 άτομα τον είχαν ρίξει στο έδαφοας και τον χτυπούσαν με μανία

Σοκ και οργή προκαλεί βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει ομάδα νεαρών να επιτίθεται και να χτυπά με μανία έναν 17χρονο στο κέντρο της Καβάλας το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που προέβαλε το Center TV, ο ανήλικος έχει πέσει στο έδαφος και δέχεται απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα. Στο σημείο καταφθάνουν τρέχοντας και άλλοι νεαροί. «Βλέπουμε μια μεγάλη παρέα ατόμων, 10-15 άτομα σίγουρα, να έχουν περικυκλώσει ένα παιδί και να το βαράνε. Ο ένας τον βαρούσε τον έριξε κάτω και μετά άρχισαν να τον βαράνε και οι υπόλοιποι», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

«Πάνω από 20 άτομα, ήμουν μπροστά και όταν είπα παίρνω την αστυνομία επιτέθηκαν λεκτικά και σε εμένα. Η καφετέρια δίπλα και όμως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Απλά ο κόσμος περνούσε και κοιτούσε. Δεν ήταν όλοι παιδιά», γράφει αυτόπτης μάρτυρας σε ανάρτησή του στα social. «Εγώ ήμουν μπροστά. Δεν ήταν δύο, δεν ήταν τρεις. Ήταν πάνω από 30 άτομα και δεν ήταν όλα παιδιά. Όσον αφορά τα νεαρά άτομα που ενεπλάκησαν, ειλικρινα δεν ξέρω τι τους έχουν μάθει στα σπίτια τους. Εγώ μόνο ντροπή και απογοήτευση νιώθω να βλέπω τέτοιες εικόνες σε κεντρικότατο σημείο της πόλης από τόσα πολλά άτομα» αναφέρει άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, αλλά οι νεαροί δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί. Άγνωστος παραμένει ο λόγος της συμπλοκής ενώ ο πατέρας του 17χρονου αναμένεται να κινηθεί νομικά.