«Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου», λέει για την… εξαφάνισή της η μητέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών»

«Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου», λέει  για την… εξαφάνισή της η μητέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών»

«Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι»

Άγνωστο παραμένει που είναι η έγκυος σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 6 και 13 ετών του «παλαιοχριστιανού» Μανώλη, ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία.

Η σύζυγος, παρά το γεγονός ότι είναι άφαντη, όρισε δικηγόρο και μάλιστα διαφορετικό από αυτόν που εκπροσωπεί τον πατέρα.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου εξασφάλισαν την πρώτη αποκλειστκή δήλωση της συζύγου του «παλαιοχριστιανού»:

«Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι».

Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται, η απάντηση μέσω του δικηγόρου της είναι ότι φοβάται ότι λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένεια.

Υπάρχει όμως μία σημαντική παράμετρος. Είναι μία έγκυος γυναίκα που έχει μαζί της δύο ανήλικα παιδιά την κόρη της. Πώς συντηρούνται; Είναι σε ασφαλές περιβάλλον; Ο Μανώλης ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκονται.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του καναλιού, η μητέρα θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη. Δικάζεται για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες για όσα έγιναν στο λαγούμι στις 12 Φεβρουαρίου.

Η γυναίκα στηρίζει τον σύζυγό της και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας, όπως ανέφερε και στο Star ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.