Υπόθεση παλαιοχριστιανών στην Κορινθία: Δημοτική υπάλληλος στον δήμο Ωρωπού είναι η σύζυγος του 45χρονου

Υπόθεση παλαιοχριστιανών στην Κορινθία: Δημοτική υπάλληλος στον δήμο Ωρωπού είναι η σύζυγος του 45χρονου

Τι αποκαλύπτει υπάλληλος του δασαρχείου Μαραθώνα

Όχι έναν, αλλά δύο μισθούς από το Δημόσιο φέρεται να εισέπρατε η οικογένεια παλαιοχριστινών στην ορεινή Κορινθία και μάλιστα χωρίς να εργάζονται.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό», εκτός από τον 45χρονο Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, ο οποίος είχε μεταταχθεί από το 2020 από τον δήμο Ηλιούπολης στον δήμο Ερέτριας, όπου υποτίθεται ότι εργαζόταν με... τηλεργασία, αν και υπάλληλος στην καθαριότητα, δημοτική υπάλληλος είναι και η σύζυγός του Σεβαστή. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του 45χρονου είναι υπάλληλος στον δήμο Ωρωπού, όπου είχε δηλώσει διεύθυνση κατοικίας ο πατέρας της οικογένειας στον δήμο Ερέτριας.

Υπάλληλος δασαρχείου Μαραθώνα είπε χαρακτηριστικά, ότι η σύζυγος του 45χρονου εργάστηκε εκεί «ή το 2018 ή το 2019. Την είχαμε εδώ δύο οκτάμηνα. Μετά οι συμβασιούχοι ανανέωσαν άλλο ένα οκτάμηνο. Ήταν έξω. Σε έργα ήτανε, εντάξει, είχε λίγα θέματα, τσακωνόταν με τον κόσμο και μετά την έφερε ο δασάρχης μέσα εδώ να καθαρίζει, να σκουπίζει και καλά. Τον τελευταίο δηλαδή, λίγο καιρό, πριν τελειώσει η σύμβαση, την έφερε μέσα. Δημιουργούσε θέματα έξω. Τσακωνόταν με τα άλλα παιδιά που δούλευαν μαζί.Ήταν λίγο ιδιότροπη. Ερχόταν από Αγίους Αποστόλους. Έμενε Κάλαμο και ερχόταν Καπανδρίτι. Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος. Να σκεφτείτε και δύο φορές από Αγίους Αποστόλους-Καπανδρίτι, που είναι γύρω στα 25-27 χλμ., είχε έρθει με ποδήλατο».