Θρίλερ με την σορό που βρισκόταν στα αζήτητα από τον περασμένο Αύγουστο – Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική

Θρίλερ με την σορό που βρισκόταν στα αζήτητα από τον περασμένο Αύγουστο – Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική

Το πτώμα είχε εντοπιστεί στον Πόρο - Η τσάντα και τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην παραλία του Φλοίσβου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας από την Κυψέλη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, καθώς μια σορός που ήταν στα αζήτητα για μήνες, ενδέχεται να ανήκει στην αγνοούμενη.

Η σορός εντοπίστηκε στις 24 Αυγούστου από σκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της Σταυρούλας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής "Ζήνα το βράδυ", το πτώμα οδηγήθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε, από την παραλία Έδεμ στον Φλοίσβο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή, η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά και η νεκροψία - νεκροτομή πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα, στις 25 Αυγούστου. Το πτώμα ανήκει σε γυναίκα άνω των 40 ετών, ύψους 1,70 και βάρους 80-90 κιλών. Φορούσε μαύρα αθλητικά, μαγιό μπικίνι, είχε μαύρα βαμμένα μαλλιά και φορούσε ένα ροζ κοκκαλάκι.

Σύμφωνα με τη νεκροψία, το πτώμα δεν έφερε κακώσεις. Ήταν σε προχωρημένη σήψη με καθολική πράσινη χροιά και τα στοιχεία του προσώπου δεν ήταν ευδιάκριτα, λόγω της σήψης. Η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη. Έχει αποκλειστεί ο θάνατος από δηλητηρίαση από τα φάρμακα που λάμβανε ή από κακώσεις. Ωστόσο, από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν σε δείγμα ήπατος, εντοπίστηκε η ουσία αλπραζολάμη, ουσία που εντοπίζεται σε αγχολυτικά φάρμακα που χορηγούνται για το άγχος και τις διαταραχές ύπνου. Ο βιολογικός πατέρας της Σταυρούλας έχει κληθεί από τις αρχές να δώσει γενετικό υλικό, προκειμένου να διευκρινιστεί μέσω DNA εάν πρόκειται για την αγνοούμενη.

Τα προσωπικά αντικείμενα που βρέθηκαν στην παραλία του Φλοίσβου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής και βάσει μαρτυρίας, το επίμαχο βράδυ υπήρχε στην παραλία του Φλοίσβου μια γυναίκα, που η περιγράφη της ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της σορού. Όπως ανέφερε μάρτυρας, η γυναίκα μπήκε στη θάλασσα γύρω στις 11:00 το βράδυ, παρόλο που είχε απαγορευτικό λόγω ισχυρών ανέμων. Όμως δεν βγήκε ποτέ, αφού την επόμενη ημέρα τα αντικείμενά της βρέθηκαν στο ίδιο σημείο.

Στο σημείο εντοπίστηκε ένα σακίδιο πλάτης σκούρας κόκκινης απόχρωσης. Μέσα σε αυτό υπήρχαν μια μαύρη φόρμα, ένα μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρα φουλάρια, αντικαταθληπτικά φάρμακα και ένα κραγιόν. Δε βρέθηκαν ταυτότητα, κλειδιά, πορτοφόλι ή άλλα αντικείμενα που να μαρτυρούν την ταυτότητα του κατόχου.