Υπόθεση παλαιοχριστιανών στην Κορινθία: Να υποβληθεί σε ιατρική πραγματογνωμοσύνη ζητά ο 45χρονος

Υπόθεση παλαιοχριστιανών στην Κορινθία: Να υποβληθεί σε ιατρική πραγματογνωμοσύνη ζητά ο 45χρονος

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και ότι είχε περάσει από σχετική επιτροπή το 2020

Στα δικαστήρια της Κορίνθου οδηγήθηκε σήμερα ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών που αποκαλύφθηκε στην ορεινή Κορινθία, προκειμένου να δικαστεί στο Αυτόφωρο για πλημμελήματα για τα οποία κατηγορείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο που επικαλέστηκε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο 45χρονος ζητά γνωμάτευση από πραγματογνώμονα, σχετικά με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που υποστηρίζει ότι έχει. Ο 45χρονος κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα, με τον ίδιο να υποστηρίζει, πως είχε περάσει από σχετική επιτροπή το 2020 και λόγω του κορονοϊού δεν ανανεώθηκε. Ο κατηγορούμενος ζητά από το δικαστήριο μέσω του δικηγόρου του να εξεταστεί από πραγματογνώμονα, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν, πως το αίτημά του καταχωρήθηκε και αναμένονται ανακοινώσεις, για το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί.

Αρνείται να δώσει DNA

Ο πατέρας της οικογένειας συνελήφθη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για τη μη συμμόρφωση με τον νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο. Σημειώνεται, ότι τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν να είναι άφαντα μαζί με την μητέρα τους και η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έχει εκδοθεί εισαγγελική διάταξη, ώστε να γίνει τεστ DNA στα παιδιά, ειδικά μετά την επιμονή της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας, να μην αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της, ενώ ο πατέρας αρνείται να δώσει DNA.