Κώστας Πολυχρονόπουλος: Η μητέρα του κατέθεσε μήνυση σε βάρος πρώην εθελοντή της Κοινωνικής Κουζίνας

Κώστας Πολυχρονόπουλος: Η μητέρα του κατέθεσε μήνυση σε βάρος πρώην εθελοντή της Κοινωνικής Κουζίνας

«Είμαι κοντά στον γιο μου, είμαι στενοχωρημένη με όσα ακούγονται όπως κάθε μάνα. Τον στηρίζω όσο μπορώ», τόνισε η Παναγούλα Πολυχρονοπούλου

Μήνυση σε βάρος πρώην εθελοντή της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» για δυσφημιστικές δηλώσεις.κατέθεσε σήμερα η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

«Ήρθα να μηνύσω κάποιους… Απόρρητο!» είπε αρχικά η μητέρα του επικεφαλής της Κοινωνικής Κουζίνας, με τον δικηγόρο της Λευτέρη Γουβανέλη να επισημαίνει, πως επισκέφθηκαν τα δικαστήρια, για να μηνύσουν πρώην εθελοντή της δομής, που έκανε δυσφημιστικές δηλώσεις σε Μέσα Ενημέρωσης. «Είμαι κοντά στον γιο μου, είμαι στενοχωρημένη με όσα ακούγονται όπως κάθε μάνα. Τον στηρίζω όσο μπορώ», τόνισε η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Χθες ο ίδιος κατέθεσε μήνυση κατά πρώην συνεργάτη του, ο οποίος έχει κάνει καταγγελίες σε βάρος του ιδρυτή της Κοινωνικής Κουζίνας για τυχερά παιχνίδια με τα λεφτά από τις δωρεές. «Μέχρι σήμερα ακούγαμε τη μια πλευρά, όσοι διαδίδουν πράγματα που δεν ισχύουν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Όσοι έχουν συκοφαντήσει τον Πολυχρονόπουλο θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Εκτός από τις φυλακές θα κληθούν να πληρώσουν και χρηματικές ποινές», είπε ο δικηγόρος του Νίκος Αλεξανδρής.