Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: «Ελάτε υπάρχει μία γυναίκα χτυπημένη» – Το τηλεφώνημα του 39χρονου δράστη στο ΕΚΑΒ

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: «Ελάτε υπάρχει μία γυναίκα χτυπημένη» – Το τηλεφώνημα του 39χρονου δράστη στο ΕΚΑΒ

Την σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι

Γύρω στις 7.30 το πρωί ένα τηλεφώνημα που έγινε προς το ΕΚΑΒ ήταν η αρχή για να αποκαλυφθεί η δολοφονία της κοπέλας από τη Ρουμανία, η οποία βρέθηκε νεκρή με μία σφαίρα στο κεφάλι, στο σπίτι της στο Ηράκλειο στην οδό Πατρόκλου στα Καμίνια.

Σύμφωνα με το creta24.gr, το άτομο που τηλεφώνησε ανέφερε στον τηλεφωνητή του ΕΚΑΒ: «ελάτε υπάρχει μία γυναίκα χτυπημένη». Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα φαίνεται να είχε προηγηθεί ένα ακόμη τηλεφώνημα στο οποίο γινόταν λόγος για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Η συνομιλία διεκόπη και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ μετά από μισό λεπτό, καταλαβαίνοντας ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, κάλεσε πίσω στο τηλέφωνο που έβλεπε στην οθόνη του.

Ο νεαρός από την Αλβανία φέρεται να είπε μετά από ερωτήσεις του ΕΚΑΒΙΤΗ : «ελάτε από εδώ να τα πούμε. Όταν ο υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο επέμεινε, τότε ο νεαρός δράστης είπε ότι είναι νεκρή».

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφτασε η ασφάλεια, βάζοντας τον σε όχημα της ΕΛ.ΑΣ και τον μετέφερε στο αστυνομικό μέγαρο.

Με μια σφαίρα στο κεφάλι σκότωσε τη σύντροφό του ο 39χρονος

Το ζευγάρι έμενε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Πατρόκλου, στα Καμίνια. ο 39χρονος το πρωί, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, σκότωσε την νεαρή γυναίκα. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν την γυναίκα νεκρή, πεσμένη δίπλα στον καναπέ του καθιστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ αίμα βρέθηκε και σε ένα σεντόνι. Φορούσε τα ρούχα της και σύμφωνα με πηγές έφερε τραύμα από σφαίρα στο πλάι του κεφαλιού της, κοντά στο αυτί.