Πέθανε ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, ιδρυτής της εταιρείας «Ήλιος μπαχαρικά»

Πέθανε ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, ιδρυτής της εταιρείας «Ήλιος μπαχαρικά»

Η εταιρεία ιδρύθηκε από την οικογένεια Διαμαντοπούλου στον Πειραιά, το 1919

Τον θάνατο του ιδρυτή της «Ήλιος μπαχαρικά», Βασίλη Διαμαντόπουλου, ανακοίνωσε η εταιρεία με ανάρτησή της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Ο επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή χθες, Τρίτη, σε ηλικία 97 ετών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από την οικογένεια Διαμαντοπούλου στον Πειραιά, το 1919. Εισάγει, εμπορεύεται και εξάγει μπαχαρικά, μείγματα από καρυκεύματα και μυρωδικά.

Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, όπως αναφέρει η εταιρεία, «πρόσφερε όχι μόνο τον επαγγελματισμό του στην επιχείρηση Ήλιος Μπαχαρικά, αλλά και το πάθος και τη δέσμευσή του για την ανάπτυξη και την ευημερία του κάθε ατόμου στον οργανισμό μας».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη, σήμερα ανακοινώνουμε την απώλεια του αγαπημένου μας Βασίλειου Διαμαντόπουλου που έφυγε από τη ζωή τη 13/02/2024 πλήρης ημερών.

Ο Βασίλειος Διαμαντόπουλος όχι μόνο ήταν ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας, αλλά ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας “Ήλιος Μπαχαρικά”. Ο αγαπημένος μας Βασίλειος Διαμαντόπουλος ήταν μια προσωπικότητα αγαπητή σε όλους όσοι τον γνώρισαν και θα μείνει αξέχαστος για την αγάπη, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του. Η απώλειά του αφήνει ένα κενό στις καρδιές μας και στην εταιρεία μας που δεν μπορεί να γεμίσει.

Ο ίδιος πρόσφερε όχι μόνο τον επαγγελματισμό του στην επιχείρησή μας, αλλά και το πάθος και τη δέσμευσή του για την ανάπτυξη και την ευημερία του κάθε ατόμου στον οργανισμό μας.

Θα τιμήσουμε τη μνήμη του Βασιλείου Διαμαντόπουλου και το έργο του στην εταιρεία μας με αφοσίωση στη συνέχιση της αποστολής του.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πειραιά, την Δευτέρα 19/02/2024 στις 11:30 π.μ.