Συναγερμός για την εξαφάνιση 92χρονου από το Λαύριο – Το αυτοκίνητο του βρέθηκε σε χαντάκι στην Κερατέα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 92χρονου από το Λαύριο – Το αυτοκίνητο του βρέθηκε σε χαντάκι στην Κερατέα

Στο όχημα βρέθηκαν τα κλειδιά του οχήματος, το κινητό του τηλέφωνο και κάποιες σακούλες με ψώνια από σούπερ-μάρκετ

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση του Άρη Λιάκου στον Άγιο Κωνσταντίνο Λαυρίου.

Ο Άρης Λιάκος, 92 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στον Άγιο Κωνσταντίνο Λαυρίου Αττικής, το πρωί της 01/02/24.Ο ηλικιωμένος αναχώρησε την 1η Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11.00 π.μ. από την οικία του με το αυτοκίνητό του και έκτοτε αγνοείται. Την ίδια μέρα και ώρα 17.12 η αστυνομία εντόπισε το όχημα του ηλικιωμένου εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Τογάνι Κερατέας. Ο 92χρονος φαίνεται να πήρε λάθος δρόμο στην επιστροφή του για το σπίτι και εγκλωβίστηκε με το όχημα του σε ένα χαντάκι.

Στο όχημα βρέθηκαν τα κλειδιά του οχήματος, το κινητό του τηλέφωνο και κάποιες σακούλες με ψώνια από σούπερ-μάρκετ που βρίσκεται κοντά στην περιοχή. Ο αναζητούμενος, την ημέρα της εξαφάνισής του, φορούσε πουκάμισο χρώματος εκρού, χακί παντελόνι, χακί μπουφάν και παπούτσια σκουρόχρωμα. Έχει γκρίζα κοντά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1,75μ και είναι κανονικού βάρους. Δεν ακούει καλά, διότι δεν φοράει το ακουστικό του. Πάσχει από Άνοια.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 02/02/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.