Προσπάθησε να βιάσει την 23χρονη babysitter των παιδιών του 45χρονος στην Κοζάνη

Προσπάθησε να βιάσει την 23χρονη babysitter των παιδιών του 45χρονος στην Κοζάνη

«Με έπιασε από τους ώμους και με έριξε στον καναπέ, μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και έβαλε χέρι στο σώμα μου»

Τον τρόμο έζησε μια 23χρονη στην Κοζάνη, η οποία καταγγέλλει, ότι ο 45χρονος πατέρας των δύο παιδιώνηλικίας 7 και 4 ετών που πρόσεχε τα 2 τελευταία χρόνια, αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η νεαρή babysitter περιέγραψε όλα όσα έζησε -σύμφωνα με την καταγγελία της- στα χέρια του 45χρονου. «Ήταν η δεύτερη χρονιά που δούλευα γι' αυτόν τον άνθρωπο. Φρόντιζα τα δύο παιδιά της οικογένειας, 7 και 4 ετών και ουδέποτε στο παρελθόν ο πατέρας είχε δείξει τέτοια συμπεριφορά. Όλα έγιναν γύρω στις 3:00 το μεσημέρι. Τα παιδιά ήταν στο σπίτι, στο διπλανό δωμάτιο και μάλιστα υπήρχε και δασκάλα, που έκανε μάθημα στο ένα» είπε αρχικά η 23χρονη, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

«Στο σαλόνι ο πατέρας αρχικά με ρωτούσε πως πήγε η σημερινή μέρα για τα παιδιά στο σχολείο, όμως στη συνέχεια ξαφνικά μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στον ώμο, γιατί ήταν πιασμένος όπως μου είπε» συνέχισε και πρόσθεσε: «Στη συνέχεια, χωρίς να φοβηθεί τίποτα, με έπιασε από τους ώμους και με έριξε στον καναπέ, μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και έκανε την πράξη να βάλει χέρι στο σώμα μου».

«Να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε»

Η κοπέλα συνέχισε λέγοντας, ότι «εγώ αντέδρασα ψύχραιμα, τον έσπρωξα και έφυγα. Με ακολουθούσε αυτός στις σκάλες, για να μου ζητήσει συγγνώμη και εγώ έτρεχα. Είχα φοβηθεί πολύ, όμως τώρα είμαι θυμωμένη και ζητάω να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε». Η 23χρονη κοπέλα κατέθεσε μήνυση κατά του 45χρονου, για πράξεις που αντιστοιχούν στο αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.