Σφοδρό τροχαίο στην Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση αγοράκι 2 ετών – Συγκρούστηκε ένα μίνι βαν με ΙΧ αυτοκίνητο

Σφοδρό τροχαίο στην Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση αγοράκι 2 ετών – Συγκρούστηκε ένα μίνι βαν με ΙΧ αυτοκίνητο

Πώς έγινε το ατύχημα

Δύσκολες είναι οι ώρες που περνούν για ένα δίχρονο αγοράκι το οποίο τραυματίστηκε βαρύτατα σε σφοδρό τροχαίο επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, το μεσημέρι της Κυριακής (28/1) και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (29/1) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, το παιδάκι διακομίσθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στο ύψος της Λυγαριάς, την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς. Όπως έγινε γνωστό, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα, ένα μίνι βαν που οδηγούσε ένας άνδρας υπήκοος Συρίας και το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και το παιδί.

Ειδικότερα, ο 38χρονος οδηγός του βαν φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν το δίχρονο αγοράκι και δύο γυναίκες, η 59χρονη οδηγός και η 30χρονη μητέρα του παιδιού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 59χρονης οδηγού, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά. Ωστόσο, πιο βαριά τραυματισμένο παρελήφθη από τους διασώστες το μωρό, ενώ επίσης με τραύματα αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η 30χρονη μητέρα του αγοριού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα με το μωρό βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του ΙΧ.

Ο 38χρονος Σύρος συνελήφθη και κρατείται με εισαγγελική εντολή προκειμένου να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

 

Πηγή φωτογραφίας: Creta24