Κτηνωδία στην Κρήτη: Ζωοκλέφτες κρέμασαν σκυλάκι που τους έκανε… χαρές – Το έβλεπαν να σπαρταράει

Κτηνωδία στην Κρήτη: Ζωοκλέφτες κρέμασαν σκυλάκι που τους έκανε… χαρές – Το έβλεπαν να σπαρταράει

Είναι σοκαριστικό το βίντεο που υπάρχει, ενώ δίπλα ένα άλλο σκυλί έκλαιγε

Σοκάρει η κτηνωδία που έγινε στην Κρήτη και προκαλεί αποτροπιασμό και κατακραυγή. Το περισταικό έγινε την Πέμπτη σε ποιμνιοστάσιο ανάμεσα στα Πραιτώρια και Λιγόρτυνο στη διάρκεια μιας ζωοκλοπής με εμπλεκόμενους δύο νεαρούς από χωριό του Μονοφατσίου, 26 και 21 ετών αντίστοιχα. Τα κατώτερα ένστικτα των ανθρώπων προκαλούν ανατριχίλα και σε κάνουν να απορείς για το πού μπορεί να φθάσεις ένας άνθρωπος και μάλιστα πολύ νέος σε ηλικία.

Το βίντεο που έχει καταγράψει το σκηνικό της ζωοκλοπής προκαλεί οργή καθώς ο ένας εκ των δραστών κρέμασε, έτσι επειδή του …κάπνισε, ένα από τα σκυλιά του ιδιοκτήτη.

Είναι σοκαριστικό ότι το αθώο πλασματάκι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, έκανε χαρές στους δράστες, κουνούσε την ουρά του, όσο εκείνοι προσπαθούσαν να κλέψουν δύο κατσίκες που ήταν ελεύθερες στο χώρο. Με βάση τα όσα περιγράφουν αστυνομικοί κύκλοι, ο ένας εκ των δραστών, ο 26χρονος, πλησιάζει το σκυλί, του περνάει από το λαιμό ένα σχοινί και το κρεμάει από σιδερένια δοκό. Εκείνο σπαρταράει όσο ξεψυχά και ένα άλλο σκυλάκι κλαίει από κάτω ακριβώς. Σκηνές που σφίγγουν την καρδιά και σε κάνουν να απορείς για το ανθρώπινο είδος.

Την κάμερα την είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης του ποιμνιοστάσιου σε εσωτερικό χώρο και έτσι έχει καταγραφεί καρέ-κάρε το αποτρόπαιο θέαμα που εκτυλίχθηκε την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive. Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αρχανών-Αστερουσίων εντόπισαν τους δράστες, τους ταυτοποίησαν, όμως έχει παρέλθει το αυτόφωρο. Ποια όμως δικογραφία και ποια τιμωρία μπορεί, αλήθεια, να τους παραδειγματίσει γι’ αυτό που έκαναν;