Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλο οι ισχυρισμοί του 51χρονου κρεοπώλη

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλο οι ισχυρισμοί του 51χρονου κρεοπώλη

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι ήταν «καθαρός» το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Παρατείνεται η αγωνία για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς ο 51χρονος κρεοπώλης που συνελήφθη για την υπόθεση και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό.

Στη μαραθώνια κατάθεση που έδωσε, ο κρεοπώλης δέχτηκε βροχή ερωτήσεων για τις αντιφάσεις που διαπιστώθηκαν και τα κενά μνήμης που ο ίδιος επικαλέστηκε, ωστόσο ακολούθησε την ίδια γραμμή χωρίς να δώσει εξηγήσεις. Μάλιστα, άλλος ένας από τους ισχυρισμούς του καταρρίπτεται, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του ως βασικός κατηγορούμενος. Συγκεκριμένα, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον 51χρονο, έδειξαν ότι εκείνο το βράδυ που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης, δεν είχε κάνει χρήση ουσιών και συγκεκριμένα κάνναβης, όπως ισχυριζόταν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για τις απαντήσεις που έδωσε στις Αρχές ο κατηγορούμενος. «Εμείς, από την πρώτη στιγμή, εκφράσαμε την άποψη πως πρόκειται για μία πράξη που συμμετέχουν πολλοί δράστες. Δεν πιστεύω πως μέσα σε 50 λεπτά ο άνθρωπος αυτός μπορούσε να το κάνει. Και το καταγγείλαμε. Δικαίωση για την οικογένεια δεν είναι μόνο να μπουν στη φυλακή οι δράστες αλλά να εντοπιστεί αυτός ο άνθρωπος», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις εξελίξεις των ερευνών.

«Οι έρευνες συνεχίζονται, εθελοντές είναι στην πόλη. Υπάρχει μία ομάδα μετά από δικό μας αίτημα, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί και στο δυστύχημα στα Τέμπη, και ήδη από χθες έχουν μεταβεί σε συγκεκριμένα σημεία, ακόμα και πηγάδια. Θέλω να πιστεύω πως αύριο αυτός ο άνθρωπος θα πει κάτι παραπάνω. Έχουμε μία μάνα και αδελφή που δεν μπορεί να αγαλλιάσει η ψυχή τους και έναν άνθρωπο που απαντά με "όχι". Πιστεύω πως θα έχουμε εκπλήξεις στο μέλλον».