Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Έρχεται νέο ένταλμα σύλληψης – H δημόσια έκκληση της αδελφής του Μπάμπη

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Έρχεται νέο ένταλμα σύλληψης – H δημόσια έκκληση της αδελφής του Μπάμπη

Φίλοι και συγγενείς του αγνοούμενου ψάχνουν μόνοι τους να βρουν ίχνη του στην περιοχή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, καθώς μετά τη σύλληψη του κρεοπώλη στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται ακόμα τέσσερα άτομα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι τις επόμενες ώρες θα γίνει και άλλη σύλληψη.

Τέσσερα άτομα έχουν προσαχθεί για την υπόθεση, οι οποίοι εξετάζονται και για υπόθεση κυκλώματος τοκογλυφίας, το οποίο ήρθε στο «φως» μετά την άρση του τραπεζικού απορρήτου του αγνοούμενου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», φέρεται να δανειζόντουσαν χρήματα από τον αγνοούμενο, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τοκογλυφικούς σκοπούς. Και οι τέσσερις είναι στο στενό περιβάλλον του 51χρονου.

Οι τέσσερις προσαχθέντες βρίσκονται στην Αστυνομία και καταθέτουν, όσα μπορεί να γνωρίζουν για την υπόθεση. Ο ένας από αυτούς είναι ο 36χρονος, με τον οποίο επικοινώνησε ο κρεοπώλης το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη και το στίγμα του εντοπίστηκε πολύ κοντά στο σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου. Είχε συνομιλήσει διαδικτυακά με τον συλληφθέντα, διέγραψε τις συνομιλίες τους, όμως οι αρχές κατάφεραν να τις ανακτήσουν.

Το δεύτερο άτομο είναι μια γυναίκα, την οποία κάλεσε δεκάδες φορές ο κρεοπώλης, η οποία δεν απάντησε όμως στις κλήσεις του. Σημειώνεται, ότι ένα από τα τέσσερα άτομα φέρεται να επικοινώνησε με τον συλληφθέντα από το κινητό της συζύγου του. Για το πρόσωπο αυτό αναμένεται να εκδοθει ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Σόμπουλου στην εκπομπή.

Ψάχνουν μόνοι τους να βρουν ίχνη του Μπάμπη

Την ίδια ώρα, μια ομάδα περίπου 30 ατόμων που αποτελείται από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου Μπάμπη «χτενίζουν» μόνοι τους την περιοχή ενδιαφέροντος, ελπίζοντας ότι θα βρουν ίχνος του 31χρονου. Οι μέρες περνούν βασανιστικά, ο κρεοπώλης αρνείται να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία και οι συγγενείς του Μπάμπη αγωνιούν. Η αδελφή του, Χριστίνα, κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να δώσει πληροφορίες:

«Κάνω έκκληση πάλι μετά την κατηγορία για τον χασάπη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά του αδερφού Μπάμπη Κούτσικου να μιλήσετε. Αποκλείεται να μην ξέρει κανείς πέρα από τον χασάπη, πού είναι ο άνθρωπος μας. Ακόμα και οι οικείοι του αν ξέρετε κάτι σας παρακαλώ ΜΙΛΉΣΤΕ να τον βρούμε για να τελέσουμε την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του. Έχετε και εσείς παιδιά και αδέρφια, απαλύνετε τον πόνο μας», ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.