Συνελήφθη ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της συντρόφου του – Τι είχε πει η μητέρα για τη φρίκη που βίωναν τα παιδιά της

Συνελήφθη ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της συντρόφου του – Τι είχε πει η μητέρα για τη φρίκη που βίωναν τα παιδιά της

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής τον εντόπισαν να κρύβεται στα Μέγαρα

Συνελήφθη ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον 4χρονο γιο της συντρόφου του. Για τον νεαρό άνδρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ ασκήθηκε ποινική δίωξη -μεταξύ άλλων- για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, για τη σύλληψή του προηγήθηκε αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνες σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο τις προηγούμενες ημέρες. Τελικά, είχε βρει καταφύγιο σε οίκημα κοντά στον καταυλισμό του Βλυχού στα Μέγαρα, με τους πάνοπλους άνδρες της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής μετά από συντονισμένη επιχείρηση να τον συλλαμβάνουν.

Ο 23χρονος διέφευγε της σύλληψης εδώ και σχεδόν 10 ημέρες, καθώς φέρεται να είχε αφήσει το 4χρονο παιδί σε κώμα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Ο 4χρονος που βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» αποσωληνώθηκε πριν από λίγες μέρες. Ο 8χρονος αδερφός του υποβλήθηκε σε ορθοπεδική επέμβαση για την αποκατάσταση κατάγματος στο δεξί του χέρι.

Όπως έγινε γνωστό ο 4χρονος είχε διακομισθεί ξανά στο νοσοκομείο πριν από δύο μήνες με εκδορές και εγκαύματα.

Η μητέρα των παιδιών μετέφερε το μέγεθος των τραγικών στιγμών που έζησαν για μια ακόμα φορά τα παιδιά μέσα στο σπίτι της. «Στα καλά καθούμενα χτύπαγε εμένα, χτυπούσε τα παιδιά μου με κουτάλες, με ό,τι έβρισκε. Αντικείμενα τα πέταγε πάνω μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα. «Του έβαλαν λάμες. Ζαλίζεται λίγο αλλά ακόμα δεν έχει συνέλθει. Πήγα πάνω στην εντατική. Είδα και το μωρό. Χάλια. Μαύρα χάλια. Το σήκωσε πολύ ψηλά και το έσκασε κάτω με δύναμη».