Αισιοδοξία για τον 9χρονο από την Ηλεία που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

Αισιοδοξία για τον 9χρονο από την Ηλεία που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

Το αγόρι που είναι ακόμη διασωληνωμένο στη ΜΕΘ, διαγνώστηκε με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα

Με εγκεφαλίτιδα και όχι μηνιγγίτιδα διαγνώστηκε τελικά ο 9χρονος από την Ηλεία, που τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ALPHA η μητέρα του, η οποία τόνισε, ότι η υγεία του παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίου ειδήσεων του ALPHA, ο 9χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ, αλλά όπως τόνισε η μητέρα του, τις επόμενες ώρες οι θεράποντες ιατροί αναμένεται να τον ξυπνήσουν και να τον μεταφέρουν σε κλίνη, όπου θα παρακολουθείται.

«Το παιδί μου δεν έχει μηνιγγίτιδα, αλλά εγκεφαλίτιδα. Είναι από υψηλό πυρετό, που πέρασε στα ξαφνικά, χωρίς να το γνωρίζουμε. Το παιδί μου είναι πολύ καλά και σήμερα θα το ξυπνήσουν και αύριο μπαίνει σε δωμάτιο. Είναι κάτι που θεραπεύεται, έτσι όπως μου είπαν οι γιατροί. Δεν είναι κάτι, μου λέει, ότι δεν είναι κάτι σοβαρό αυτό. Η καρδιά του λειτουργεί κανονικά, οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι», υπογράμμισε η μητέρα του 9χρονου, μιλώντας στον ALPHA.