Δίκη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό: «Συνεύρεση» βάφτισε στο δικαστήριο τους βιασμούς της ανήλικης ο Ηλίας Μίχος

Δίκη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό: «Συνεύρεση» βάφτισε στο δικαστήριο τους βιασμούς της ανήλικης ο Ηλίας Μίχος

Η διαδικασία θα συνεχισθεί την Παρασκευή με την κατάθεση του πατέρα της 12χρονης

Στο Εφετείο και κεκλεισμένων των θυρών συνεχίστηκε σήμερα η δίκη των 26 κατηγορουμένων για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το MEGA, ο φερόμενος ως βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος αρνήθηκε ότι βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη, αλλά παραδέχθηκε, ότι είχε συνευρεθεί μαζί της, ακολουθώντας επί της ουσίας την υπερασπιστική τακτική που έχει χαράξει από τα στάδιο της κύριας ανάκρισης.

Από την πλευρά της η μητέρα του κοριτσιού αρνήθηκε ότι έχει διαπράξει όσα της αποδίδονται, σε σχέση με την κακοποίηση που έχει υποστεί η κόρη της, η οποία όπως και όλη η οικογένεια βρίσκονται στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της.

Επιπλέον, ετέθη αίτημα από τους συνηγόρους υπεράσπισης να υποβληθούν συμπληρωματικές ερωτήσεις στην ανήλικη. Σε περίπτωση που το αίτημα γίνει δεκτό η εξέταση δεν θα γίνει διά ζώσης, αλλά οι ερωτήσεις θα διατυπωθούν γραπτώς και θα απαντηθούν με την παρουσία ψυχολόγου.

Στο δικαστήριο κατέθεσε η θεία της 12χρονης, η οποία πρώτη είχε αντιληφθεί, ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στην ανιψιά της και συνέβαλε ουσιωδώς στην αποκάλυψη της υπόθεσης. Η διαδικασία θα συνεχισθεί την Παρασκευή με την κατάθεση του πατέρα της 12χρονης.