Δίκη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό: Καταθέτει η θεία του κοριτσιού – Αίτημα για συμπληρωματικές ερωτήσεις στην ανήλικη

Δίκη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό: Καταθέτει η θεία του κοριτσιού – Αίτημα για συμπληρωματικές ερωτήσεις στην ανήλικη

Κεντρικά πρόσωπα ο επιχειρηματίας και η μητέρα της 12χρονης

Με τις πόρτες κλειστές και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας άρχισε να καταθέτει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η θεία της 12χρονης από τον Κολωνό η οποία ή αποκάλυψε την υπόθεση μαστροπείας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης του παιδιού.

Η γυναίκα άνοιξε τον κύκλο των μαρτυρικών καταθέσεων, στη δίκη που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα μέλη της οικογένεια της 12χρονης .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων υπέβαλαν αίτημα να τεθούν συμπληρωματικές ερωτήσεις στην ανήλικη. Σε περίπτωση που το αίτημα γίνει δεκτό από το δικαστήριο η εξέταση της 12χρονης δεν θα γίνει διά ζώσης, αλλά οι ερωτήσεις θα διατυπωθούν γραπτώς και θα απαντηθούν με τεχνικά μέσα με την παρουσία παιδοψυχολόγου. Σε κάθε περίπτωση η μαρτυρία του παιδιού θα ακουστεί στο δικαστήριο στο στάδιο της ανάγνωσης των εγγράφων.

Η αυλαία της σημερινής συνεδρίασης άνοιξε με την εισαγγελέα να διαβάζει το πολυσέλιδο κατηγορητήριο σε βάρος των 26 κατηγορουμένων που κάθονται στο εδώλιο .

Κεντρικά πρόσωπα ο επιχειρηματίας και η μητέρα της 12χρονης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τήρησαν την ίδια γραμμή που είχαν χαράξει και στην ανάκριση.

Ο 55χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ φέρεται να αρνήθηκε ότι βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη. Η μητέρα του κοριτσιού , που έχει στο πλευρό της της οικογένεια της, αρνήθηκε ότι εξωθούσε το παιδί στην πορνεία.

Μαρία Ζαχαροπούλου