Άγριες καταστάσεις στην Αγία Παρασκευή: Ανάγκασαν 13χρονο να τους ακολουθήσει ξυπόλητος, του άρπαξαν τον σκύλο και τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν

Άγριες καταστάσεις στην Αγία Παρασκευή: Ανάγκασαν 13χρονο να τους ακολουθήσει ξυπόλητος, του άρπαξαν τον σκύλο και τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν

Το βίντεο της ντροπής εστάλη στα social media του νεαρού

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (2/1) στην Αγία Παρασκευή. Θύμα ένας 13χρονος και δράστες -σύμφωνα με την καταγγελία στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας- δύο συμμαθητές του κι ακόμα ένας τρίτος, άγνωστος σε αυτόν, πιθανότητα ανήλικος.

Ο 13χρονος φέρεται να βγήκε από το σπίτι μαζί με τον σκύλο του για βόλτα, όταν στην οδό Λυκείου, έπεσε πρόσωπο με πρόσωπο την ομάδα των τριών που του επιτέθηκε και τον ακινητοποίησε. Η συμμορία των ανηλίκων, έψαξε τον 13χρονο για κινητό τηλέφωνο και χρήματα, ενώ με χρήση σωματικής βίας τον ανάγκασε να βγάλει τα παπούτσια του και να τους ακολουθήσει ξυπόλητος, την ίδια ώρα που τον κατέγραφαν με κινητό τηλέφωνο. Για λίγα λεπτά μάλιστα του άρπαξαν και τον σκύλο, απειλώντας τον 13χρονο μαθητή ότι δεν θα τον ξαναδεί, αναγκάζοντας τον να γονατίσει στον δρόμο και να μιλήσει υβριστικά και χυδαία για δύο κοπέλες μπροστά στην κάμερα του κινητού τηλεφώνου που τον κατέγραφαν.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, ο τρίτος της παρέας (σ.σ. το άγνωστο στον 13χρονο άτομο) τον απείλησε πως έχει πιστόλι και δεν θα διστάσει να τον σκοτώσει. Στη συνέχεια, οι φερόμενοι ως δράστες έφυγαν από το σημείο και έστειλαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του 13χρονου το βίντεο της ντροπής.

Μάλιστα, λίγη ώρα νωρίτερα φαίνεται πως τα ίδια άτομα είχαν πετάξει αυγά στο διαμέρισμα που μένει μαζί με την οικογένειά του ανήλικος μαθητής, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχαν λερώσει το Ι.Χ. αυτοκίνητο του πατέρα του 13χρονου.

Για το περιστατικό ζητήθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ οι εμπλεκόμενοι αναζητήθηκαν στα όρια του αυτοφώρου.