Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εντοπίστηκε επαφή που έκανε ο 37χρονος Αλβανός κακοποιός

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εντοπίστηκε επαφή που έκανε ο 37χρονος Αλβανός κακοποιός

Φέρεται να βρίσκεται ακόμη στη χώρα μας και αναζητά πλαστά έγγραφα για να διαφύγει στο εξωτερικό

Θέμα χρόνου θεωρούν πλέον αξιωματικού του Τμήματος Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίσουν τον 37χρονο Αλβανό κακοποιό, Nardi Ismet Idrizi, ο οποίος πυροβόλησε για ασήμαντη αφορμή τραυματίζοντας σοβαρά τρεις νέους από την Κρήτη έξω απο μπαρ στο Γκάζι στις 16 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες του Star, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών εντόπισαν την επαφή που έκανε ο 37χρονος, προκειμένου να βρει πλαστά έγγραφα και να διαφύγει στο εξωτερικό. Ο 37χρονος ήταν σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης περίπου 10 χρόνια στη φυλακή, καθώς είχε πυροβολήσει έπειτα απο ένοπλη ληστεία αστυνομικούς στη χώρα του.

Οι γιατροί κάνουν προσπάθειες να ξυπνήσουν τον 34χρονο

Σημαντική είναι την ίδια ώρα η εξέλιξη σχετικά με την υγεία του 34χρονου, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Οι γιατροί προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρούν κατά διαστήματα να ξυπνήσουν το παλικάρι, που δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι, κάποιες φορές ανταποκρίνεται ενώ άλλες φορές όχι. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι γιατροί, κάθε λεπτό που περνά είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη ζωή του.