Θρίλερ με τον τραυματισμό 79χρονου στα Χανιά: Εγκληματική ενέργεια ερευνά η Ασφάλεια

Θρίλερ με τον τραυματισμό 79χρονου στα Χανιά: Εγκληματική ενέργεια ερευνά η Ασφάλεια

Ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε τις αισθησεις του όταν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και να είπε στους διασώστες ότι δέχτηκε επίθεση

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το περιστατικό τραυματισμού ενός 79χρονου στα Χανιά, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο στήθος μέσα στο σπίτι του στην περιοχή του Βαμβακόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο 79χρονος εισήχθη το μεσημέρι για θωρακοχειρουργική επέμβαση, προκειμένου να εκτιμηθεί το βάθος και η σοβαρότητα του τραύματος. Πάντως, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, η ζωή του δεν κινδυνεύει. Για το περιστατικό ειδοποίησε το ΕΚΑΒ συγγενικό του πρόσωπο, ενώ ο ίδιος ο 79χρονος όταν τον παρέλαβαν, είχε τις αισθήσεις του και ανέφερε, ότι έπεσε θύμα επίθεσης, χωρίς όμως να κατονομάσει τον δράστη.

Πάντως, επίσημα η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού, το όποιο όμως συγκεντρώνει τις μικρότερες πιθανότητες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο ηλικιωμένος φέρει μόλωπες και στα χέρια. Σε περίπτωση που δέχτηκε επίθεση, μένει να διευκρινιστεί, εάν ο δράστης ήταν άγνωστος ή από το περιβάλλον του 79χρονου.