Τραγωδία στη Ραφήνα: Μητέρα ενός παιδιού η 35χρονη που βρέθηκε απαγχονισμένη – Τo έσκασε από το νοσοκομείο

Τραγωδία στη Ραφήνα: Μητέρα ενός παιδιού η 35χρονη που βρέθηκε απαγχονισμένη – Τo έσκασε από το νοσοκομείο

Νοσηλευόταν με εισαγγελική εντολή - «Δεν αντέχω άλλο» φέρεται να έγραψε σε σημείωμα που βρέθηκε

Νέες στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με την τραγωδία που εξελίσσεται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στη Ραφήνα, όπου μία 35χρονη βρέθηκε νεκρή πίσω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό, ότι η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι της, κάτι τέτοιο τελικά δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, η 35χρονη νοσηλευόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο "Γεννηματάς" με εντολή εισαγγελέα, απ' όπου και έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτή από το νοσηλευτικό προσωπικό. Οικείοι της μιλώντας στην ιστοσελίδα, ανέφεραν πως θα έπρεπε να υπήρχε μεγαλύτερη επιτήρηση και επίβλεψη στο νοσοκομείο, ώστε να γινόταν αντιληπτή η απουσία της.

Όταν οι οικείοι της κατάλαβαν ότι είχε φύγει από το νοσοκομείο, ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας, καθώς ήταν μόνιμος κάτοικος της περιοχής. Μάλιστα, είχε δοθεί σήμα και στα περιπολικά, που έκαναν περιπολίες το βράδυ της Πέμπτης, ότι η γυναίκα αγνοείται. Το πρωί της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου η γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη σε δέντρο πίσω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, χωρίς να γνωρίζει κανείς πως βρέθηκε εκεί, ενώ στην περιοχή η οικογένεια της έχει εξοχική κατοικία, που σύμφωνα με πληροφορίες κατοικεί ο αδελφός της.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, η 35χρονη είχε αφήσει ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους, για τους οποίους οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα. Στο σημείωμα έγραψε "Δεν αντέχω άλλο", ενώ έκανε λόγο και για το ανήλικο παιδί της. Το σημείο είχε αποκλειστεί από την Αστυνομία, ενώ στο σημείο βρέθηκε ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, αλλά και ο σύντροφος της 35χρονης γυναίκας. Επίσης βρέθηκε κλιμάκιο της σήμανσης, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας.