Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο 18χρονος αδερφός του 16χρονου που μαχαιρώθηκε θανάσιμα – Ο άγριος καβγάς φέρεται να έγινε για μια μπλούζα

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο 18χρονος αδερφός του 16χρονου που μαχαιρώθηκε θανάσιμα – Ο άγριος καβγάς φέρεται να έγινε για μια μπλούζα

Το θύμα δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα, στον λαιμό και στα χέρια

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη. Για τον θάνατο του 16χρονου συνελήφθη ο 18χρονος αδερφός του. Όλα φέρεται να έγιναν για μία μπλούζα.

Το ανήλικο αγόρι δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα, στον λαιμό και στα χέρια.

Τη στιγμή της τραγωδίας στο διαμέρισμα βρίσκονταν η γιαγιά του θύματος, η μητέρα του και ο 18χρονος αδερφός του με την κοπέλα του.

Ο 18χρονος κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης καθώς όπως ανέφεραν στις καταθέσες η μητέρα και η γιαγιά τους, υπήρξε ένας καβγάς για μια μπλούζα, με τα δύο αδέρφια να χτυπούν το ένα το άλλο. Στη συνέχεια, ο καβγάς κλιμάκωθηκε και ο 18χρονος πήρε ένα ψαλίδι από την κρεβατοκάμαρά τους, κυνήγησε τον 16χρονο, ο οποίος προσπάθησε να κρυφτεί στο σαλόνι, κλείνοντας και την πόρτα, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ο μεγαλύτερος αδερφός του μπήκε μέσα και τον τραυμάτισε σοβαρά με το ψαλίδι στο στήθος. Ο 16χρονος πέθανε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε μλίγο μετά τις 21:00 χτες το βράδυ.

Ο ανήλικος βρέθηκε μέσα στο σπίτι του, μετά από κλήση γειτόνων στην Άμεση Δράση, οι οποίοι άκουσαν φωνές και διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.