Σύντροφος πακιστανού διακινητή μεταναστών η γυναίκα που αποπειράθηκαν να αρπάξουν στο Αίγιο

Σύντροφος πακιστανού διακινητή μεταναστών η γυναίκα που αποπειράθηκαν να αρπάξουν στο Αίγιο

Συνεργοί του προφυλακισμένου φίλου της την παρακολουθούσαν πιστεύοντας πως έχει ενοχοποιητικά στοιχεία γι' αυτούς

Ένα νέο βίντεο της απόπειρας τριών ανδρών να αρπάξουν μία 28χρονη γυναίκα και να την επιβιβάσουν με το ζόρι στο αυτοκίνητό του στον Ελαιώνα Αιγίου, έφερε στο φως το tempo24.news.

Σύμφωνα με πληροφορίες πουτ επικαλείται η ιστοσελίδα, η γυναίκα είναι σύντροφος ατόμου, που είχε συλληφθεί προ ημερών για συμμετοχή σε κύκλωμα διακινητών και ταξίδεψε από την Αθήνα, προκειμένου να τον συναντήσει. Ομως τα αρχηγικά στελέχη του κυκλώματος φοβούμενα πως ο άνδρας θα μιλούσε στους αστυνομικούς και θα προδίδονταν, ακολούθησαν την γυναίκα και στο ύψος των διοδίων του Ελαιώνα κατάφεραν να την σταματήσουν, με στόχο να της αρπάξουν την τσάντα της.

Πιστεύοντας πως έχει ενοχοποιητικά στοιχεία γι' αυτούς, της επιτέθηκαν, ωστόσο παρά τις προσπάθειές τους κατάφερε να ξεφύγει.  Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 28χρονη αναγνώρισε τον έναν από τους δράστες, που είναι ανήλικος και είχε συλληφθεί. Αφέθηκε όμως ελεύθερος, καθώς είναι ανήλικος και οδηγήθηκε σε δομή της Αθήνας, από την οποία όμως έφυγε μισή ώρα μετά, για να βρει  τα ασύλληπτα μέλη της συμμορίας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας εντόπισαν το βράδυ της Κυριακής σε αγροτική οικία που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, τους δύο διακινητές και ακόμη 17 αλλοδαπούς. Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι διακινούσαν παράνομους μετανάστες έναντι 6.500 ευρώ ανά άτομο.