Συνελήφθη 36χρονος που πυροβολούσε με υποπολυβόλο στα Μέγαρα

Συνελήφθη 36χρονος που πυροβολούσε με υποπολυβόλο στα Μέγαρα

Αναζητούνται άλλα δύο άτομα - Ο συλληφθείς πριν από τρεις ημέρες είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία

Στην σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στα Μέγαρα, ο οποίος απεικονίζεται σε βίντεο να πυροβολεί με υποπολυβόλο ασταμάτητα στον αέρα στην περιοχή Βλυχός.

Πιο αναλυτικά, συνελήφθη τα ξημερώματα στο σπίτι του στο Βλυχό Μεγάρων ο 36χρονος Ρομά, μετά από ευρεία επιχείρηση της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Σε βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ φαίνεται να πυροβολεί στον αέρα μέσα σε κατοικημένη περιοχή με αυτόματο όπλο. Συνολικά τα άτομα που πυροβολούσαν στον αέρα με το ίδιο υποπολυβόλο, ήταν τρία και ανέβασαν οπτικό υλικό στα social media.

Ο νεαρός που φαίνεται στο δεύτερο βίντεο, δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται. Οι αστυνομικοί βρήκαν το οπτικό υλικό στο διαδίκτυο, ταυτοποίησαν τους δράστες και έτσι οργανώθηκε η επιχείρηση για την σύλληψή τους. Συνελήφθη μόνο ο 36χρονος, ενώ οι δύο φίλοι του δεν εντοπίστηκαν και αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σε βάρος τους.

Ο 36χρονος Ρομά με τρία ακόμη άτομα, πριν από τρείς ημέρες είχαν εισβάλει στο σπίτι ενός 23χρονου, στην περιοχή των Μεγάρων και με την απειλή πιστολιού τον ακινητοποίησαν. Τον χτύπησαν στα χέρια και τα πόδια και αφαίρεσαν 900 ευρώ ευρώ και ένα πιστόλι που κατείχε νόμιμα. Φεύγοντας από την οικία, πυροβόλησαν στον αέρα με το πιστόλι για να μην τους ακολουθήσει.