Συναγερμός για 16χρονη που εξαφανίστηκε από το Παγκράτι – Τι αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού

Συναγερμός για 16χρονη που εξαφανίστηκε από το Παγκράτι – Τι αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού

Πιθανό να βρίσκεται με συνομήλική της που εξαφανίστηκε την ίδια μέρα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές από το πρωί της Τρίτης (19/12) για την εξαφάνιση 16χρονης τα ίχνη της οποία χάθηκαν από το Παγκράτι. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert και προχώρησε σήμερα, 21/12 στη δημοσιοποίηση των στοιχειών της Σάρας Μ., κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Όπως επισημαίνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» η ανήλικη Σάρα Μ., θεωρείται πιθανό να βρίσκεται μαζί με τη συνομήλικη φίλη της Αναστασία Μ., για την οποία στις 19/12/2023 ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Missing Alert.

 

Η Σάρα Μ. έχει ύψος 1,67 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει χάλκινα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια.

Είναι άγνωστο το τι ρούχα φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, είχε μαζί της μαύρη σχολική τσάντα.

Η εξαφάνιση της Αναστασίας

Το πρωί της 19/12 εξαφανίστηκε από το Παγκράτι Αττικής, η Αναστασία Μ. 16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της την ίδια ημέρα και άμεσα προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχειών της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Υπάρχουν υπόνοιες ότι επρόκειτο να ταξιδέψει με συνομήλικη φίλη της σε γειτονική χώρα.

Η Αναστασία Μ. έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μακριά και ξυρισμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και είχε σχολική τσάντα. Ίσως να βρίσκεται μαζί με κορίτσι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία για τα κορίτσια που έχουν εξαφανιστεί παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.