Μπακογιάννης σε Χάρη Δούκα: «Καλωσορίζω τον όποιο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο»

Μπακογιάννης σε Χάρη Δούκα: «Καλωσορίζω τον όποιο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο»

Ο απερχόμενος δήλαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για «άθλια και χυδαία υπονοούμενα»

Σε απάντηση των όσων ανέφερε ο Χάρης Δούκας για την τροπολογία που κατατέθηκε γύρω από την «Ανάπλαση Αθήνα Α.Ε.», προχώρησε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων κάνει λόγο σε αιχμηρό τόνο για «άθλια και χυδαία υπονοούμενα», τονίζει πως θεωρεί ευπρόσδεκτο κάθε διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο και πως παραδίδει τον Δήμο πιο εύρωστο και τακτοποιημένο από ποτέ.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε:

«Επειδή ορισμένοι αφήνουν κάποια άθλια και χυδαία υπονοούμενα. Ο κ. Δούκας, μετά από τόσες ενημερώσεις που του έχουμε κάνει, θα όφειλε πλέον να γνωρίζει πως η "Ανάπλαση Α.Ε." δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το έργο της Πανεπιστημίου. Για λόγους αρχής, καλωσορίζω τον όποιο διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο. Είναι ευπρόσδεκτος. Όπου θέλει, όπως τον θέλει, όποτε τον θέλει. Σε λίγες μέρες, άλλωστε, ο κ. Δούκας θα παραλάβει έναν δήμο πιο εύρωστο και πιο τακτοποιημένο από ποτέ».

Κλείνοντας σημείωσε: «Κρίμα, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε διαφωνήσει πολιτισμένα, χωρίς να θίγονται συνειδήσεις και χωρίς να μεσολαβούν φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια. Θα περιμένω μια συγγνώμη κι ας αργήσει».