Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Τι υποστηρίζει η δικηγόρος του 33χρονου συνοδηγού του πιστολέρο που άνοιξε πυρ κατά των Κρητικών

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Τι υποστηρίζει η δικηγόρος του 33χρονου συνοδηγού του πιστολέρο που άνοιξε πυρ κατά των Κρητικών

Ποιο σενάριο εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό του πιστολέρο που πυροβόλησε εν ψυχρώ την παρέα των Κρητικών στο Γκάζι νωρίς το πρωί του Σαββάτου (17/12).

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο 33χρονος συνεπιβάτης του ανθρακί τζιπ ο οποίος φέρεται να έχει βαρύ ποινικό παρελθόν.

Ένα από τα κύρια σενάρια που εξετάζονται είναι η επίθεση στο Γκάζι να σχετίζεται με συμμορία Αλβανών η οποία έχει ως ορμητήριο κλαμπ της περιοχής των Σεπολίων. Τα μέλη της είχαν κατηγορηθεί προ μερικών μηνών για τη δολοφονία ιδιώτη σε μαγαζί της Βορειοανατολικής Αττικής.

Ο 33χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, όπως μετέδωσε σε σχετικό της ρεπορτάζ η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, δήλωσε ότι δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Ανέφερε δε πως κατέβηκε και έριξε ένα χαστούκι στους Κρητικούς και τόνισε ότι δεν περίμενε όμως ότι ο φίλος του θα βγάλει όπλο να πυροβολήσει.

«Δεν έχει εμπλοκή με σκληρή παραβατικότητα» λέει η δικηγόρος του

Η συνήγορος του συλληφθέντα έκανε λόγο για ένα παιδί που δεν έχει εμπλοκή με σκληρή παραβατικότητα, ωστόσο όταν ήταν ανήλικος είχε καταδικαστεί για «μικροεγκλήματα».

Ο 33χρονος συνελήφθη και σύμφωνα με τη συνήγορό του, είχε σκοπό να παραδοθεί.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο 33χρονος συνδέεται με πολλές υποθέσεις και έχει αρκετές κατηγορίες σε βάρος του, για διακίνηση ναρκωτικών, διακίνηση μεταναστών και για διάφορες κλοπές.