«Είναι δολοφόνος, προγραμματισμένος να σκοτώνει», λέει ο Καλλιακμάνης για τον δράστη των πυροβολισμών στο Γκάζι

«Είναι δολοφόνος, προγραμματισμένος να σκοτώνει», λέει ο Καλλιακμάνης για τον δράστη των πυροβολισμών στο Γκάζι

«Σηκώνει το πιστόλι με δεικτική βολή. Έχει ρίξει πάρα πολλές σφαίρες, έχει βρει στόχους, έχει σίγουρα βρει ανθρώπους και τους έχει αφαιρέσει τη ζωή»

Αναζητείται από την Αστυνομία ο δράστης των πυροβολισμών στο Γκάζι, καθώς έστειλαν στο νοσοκομείο τρία άτομα. Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής τον θεωρεί πολύ επικίνδυνο. «Είναι προγραμματισμένος να σκοτώνει είναι προγραμματισμένος δολοφόνος», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης για τον 37χρονο στην εκπομπή «live news» του Mega.

«Ελπίζω ότι θα συλληφθεί σύντομα, θα πρέπει να δούμε ποιους έχει σκοτώσει. Θεωρώ δεδομένο ότι έχει σκοτώσει πάνω από έναν άνθρωπο. Έχει σκοτώσει ανθρώπους αυτός, δεν υπάρχει περίπτωση», είπε για τον 37χρονο Αλβανό και εξήγησε:

«Σηκώνει το πιστόλι με δεικτική βολή. (…) Έχει ρίξει πάρα πολλές σφαίρες, έχει βρει στόχους, έχει σίγουρα βρει ανθρώπους και τους έχει αφαιρέσει τη ζωή, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν ξέρω αν θα αποδειχθεί ποιους έχει σκοτώσει, αν εμπλέκεται στα συμβόλαια θανάτου στην Ελλάδα. Έχει σκοτώσει σίγουρα πάνω από έναν ανθρώπους, σίγουρα. (…) Θέλει να βγάλει την οργή του».

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, στην περίπτωση που ο δράστης εντοπιστεί, είναι πιθανόν να αντιδράσει με παρόμοιο τρόπο κατά των αστυνομικών: «Θα ρίξει, εκτός και αν τον πιάσουν εξ' απίνης».