Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων στο κέντρο της Αθήνας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων στο κέντρο της Αθήνας

Κλειστοι οι δρόμοι στην πρωτεύουσα - Δείτε φωτογραφίες του News

Αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί και στρατιωτικοί βρίσκονται αυτή την ώρα στην πλατεία Κολοκοτρώνη ζητώντας την άμεση νομοθέτηση του «επικινδύνου». Κλειστή η οδός Σταδίου από το ύψος της Εδουάρδου Λω.

Μετά τα πρόσφατα περιστατικά με θύματα αστυνομικούς, η ΠΟΑΣΥ καλούσε για σήμερα σε μαζική συμμετοχή. Η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:

«Οι Ομοσπονδίες μας, εκφράζοντας τα αισθήματα οργής και αγανάκτησης όλων των Αστυνομικών, των Πυροσβεστών, των Λιμενικών και των Στρατιωτικών της Χώρας για την ακατανόητη στάση της Κυβέρνησης, να μην θεσμοθετεί την επικινδυνότητα της εργασίας, ΚΑΛΟΥΝ τα μέλη όλων των Πρωτοβαθμίων Ενώσεων σε πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την προσεχή Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 15.00, στην Αθήνα (Πλατεία Κολοκοτρώνη-Παλιά Βουλή). Η Κυβέρνηση, δυστυχώς, ακόμα να πεισθεί και να νομοθετήσει, αγνοώντας ακόμα και τα δεκάδες θύματα εν ώρα υπηρεσίας. Το αίμα των συναδέλφων μας, κατά πως φαίνεται, δεν είναι αρκετό (!!!) για τη θεσμοθέτηση του “επικινδύνου”, ΤΩΡΑ! ΩΣ ΠΟΤΕ θα εθελοτυφλείτε; ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ! #ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΡΑ!

Δείτε φωτογραφίες του News:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος